Cautare

1712 de rezultate pentru "service televiziune romtelecom" (3.49 secunde)
Romtelecom a primit de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) licentele de utilizare a numerelor nationale scurte pentru servicii cu caracter social 116000 si 116111, a anuntat, miercuri, institutia."Conform prevederilor din licente, operatorul va asigura cele doua numere nationale scurte pentru servicii armonizate cu caracter social astfel:
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Incepand cu luna august, clientii Romtelecom persoane fizice vor putea efectua convorbiri interurbane la tarife locale.
Telesport devine astfel prima televiziune de sport din Romania care este inchisa. ... Televiziunea a functionat ca televiziune pay-TV intre martie 2005 - septembrie 2006, iar in martie 2008 a fost cumparata de trustul Realitatea-Catavencu, controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Romtelecom a avansat in primul trimestru al anului in curs cu 3,5% fata de perioada similara din 2006, la 19,8 milioane de euro.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa (foto) a inaintat, la inceputul acestei saptamani, un memoriu primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu privind taxele pentru serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune.
Gusa nu are nici 0,0% din OTV GMG Media Box, companie detinuta de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care opereaza postul OTV, Ocram Televiziune, in 2010, dar "tranzactia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV si OTV a avut loc initial in 2007", a spus miercuri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gusa.
Pentru ca nu aveam unde sa ma duc sa fac televiziune. ... - Am invatat multe despre ceea ce inseamna televiziune, despre ceea ce inseamna oamenii care te privesc in fiecare seara, dar am invatat si ca gloria este atat de efemera.
- Te-ai facut remarcata foarte mult in ultimii sase ani si prin realizarea galelor de succes foarte cunoscute la nivel national, fiind difuzate ca programe de televiziune si a mai multor campanii pentru copii.
firma Petrom Service a reusit sa pacaleasca statul de vreo 63 de milioane de euro, returnare de TVA pe ultimele zile de guvernare ale Guvernului Tariceanu, returnare ilegala.
Compania Romprest Service S.A. ... Dobrescu si Budeanu au cumparat pachet de 43,7% din actiunile pe care fondul de investitii 3I Group PLC le detinea la Compania Romprest Service, in martie 2014.
Statistical information is included on selected characteristics of Members, including data on party affiliation, average age, occupation, education, length of congressional service, religious affiliation, gender, ethnicity, foreign births, and military service. ... The dominant professions of Members are public service/politics, business, and law.
SC FHL a deschis recent la Craiova un service auto dotat dupa ultimele standarde in domeniu.
„Nu ne putem permite sa platim service-ul. ... De exemplu, contractul de service, fara piese, pentru repararea aparatului de Rezonanta Magnetica Nucleara (RMN) a fost anul trecut de 150 de milioane de lei vechi pe luna“.
Fluxul de bani care ar intra în firma nu se opreste aici, profitul vine si din service-ul pentru echipamentele vândute.Firma doljeana care a început în GorjRomdata Craiova a fost înfiintata în 1998, având ca nucleu un grup de sapte persoane, colegi la un fost institut de proiectare pentru automatizari.
„Nu ne putem permite sa platim service-ul. ... De exemplu, contractul de service, fara piese, pentru repararea aparatului de Rezonanta Magnetica Nucleara (RMN) a fost anul trecut de 150 de milioane de lei vechi pe luna“.
Service pentru locomotive In fabrica de motoare mai lucreaza 800 de oameni. ... Strategia este sa ne axam pe service pentru produsele aflate in sistem si sa incercam sa oferim produse noi pe termen lung", mai afirma directorul. ... service pentru parcul feroviar aflat in uz.
In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj).
Propuneri ale unor service-uri auto catre ASF pentru un pret corect la RCA: Sa se tina cont de raspunderea personala a soferului masinii in baza CNP-ului Asociatia service-urilor auto independente (ASSAI) a transmis luni catre ASF si asiguratori propuneri care ar imbunatati modul de calcul al pretului politei RCA.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
google-analytics.com