Cautare

9208 de rezultate pentru "serbanescu mari" (3.25 secunde)
Zeci de locatari ai unui bloc din Bals au ramas de luni fara apa si fara caldura, din cauza datoriilor mari pe care asociatia le-a acumulat catre furnizorul de apa.
Bugetarii cu venituri mari ar putea sa nu mai beneficieze de majorari salariale pentru o anumita perioada, cresteri care vor fi aplicate in principal in cazul persoanelor cu venituri mici, pentru asigurarea unui echilibru intre diferite categorii de angajati, a declarat ieri premierul Emil Boc.
Prin mutarea se taie din veniturile agentiilor autofinantate unde infloresc salariile mari si masinile scumpe. ... Suparat pe veniturile mari, masinile scumpe si investitiile masive din agentiile guvernamentale, premierul Emil Boc se apuca sa secere multimea de taxe parafiscale.
Romania nu isi va permite sa ramana cu cel mai mic venit public din UE Cheltuielile publice viitoare, care vor fi tot mai mari, vor impune si venituri publice pe masura, iar Romania nu isi va permite sa ramana statul UE cu cel mai mic venit public, a mai declarat, in fata plenului reunit al celor doua Camere, Gheorghe Pogea.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ieri, in portul Constanta, ca taxele portuare percepute in Romania sunt mai mari decat cele din tarile vecine si ca se cauta solutii pentru diminuarea acestora.
Daca, in 2004, s-a reusit polarizarea voturilor catre candidatii a doua mari blocuri, PSD-PC si A.D.A., restul adversarilor fiind la rubrica etc, in 2000, la fel ca si acum, exista un loc unu categoric, Ion Iliescu, urmat de un grup de 4-5 candidati distantati de procente putine.
Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu ar putea deveni, in perioada urmatoare, inamicul numarul unu al miliardarilor autohtoni, dupa ce a elaborat si va inainta Camerei Deputatilor un proiect de lege - inspirat de legislatia altor state - care prevede impozitarea anuala a averilor medii si mari.
Consilierul prezidentialul Sebastian Lazaroiu crede ca Geoana are cele mai mari sanse acum la sefia PSD, din cauza fricii de schimbare, si ca lui Traian Basescu nu trebuie sa-i fie indiferent cine va castiga functia de presedinte al PSD.
Alminteri, argumentul ca reducerea impozitelor pentru cei cu venituri mari ar incuraja investirea beneficiilor suplimentare ale acestora in economie - nu s-a adeverit. ... In schimb, efectul incontestabil al cotei unice a fost adancirea polarizarii sociale intre cei cu venituri mari si cei cu venituri modeste.
Executivul va impune noi biruri prin ordonanta de urgenta Guvernul a promis FMI ca, pana la jumatatea lunii august, va elabora o ordonanta pentru impozitarea averilor mari ale persoanelor fizice si va extinde criteriile de definire a venitului impozabil, astfel incat sa fie taxate toate castigurile provenind din surse pentru care nu sunt acceptate scutiri.
Pentru banii pe august au fost discutii mari privind modul de impartire si procedurile au durat aproape doua saptamani pana sa ii aprobe comisia de la Bucuresti.
Mai mult, in bugetul de stat sunt prevazute cheltuieli mai mari pentru salariile de baza ale unor ministere precum cel al Administratiei si Internelor si cel al Apararii Nationale.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit premii acordate nelegal si plati facute pentru lucrari efectuate la tarife mai mari decat cele negociate Consiliul Judetean (CJ) Dolj a fost prins "cu mata in sac"
Ilie Sarbu nu se asteapta la "mari surprize" de la Guvern, in sesiunea extraordinara a Parlamentului. ... Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, spune la RFI ca nu se asteapta la "mari surprize" de la Guvern, in aceasta sesiune, intrucat Executivul "traieste in alta lume" si e "complet rupt de realitate".
Mai intii, am retineri mari cu privire la mitinguri. Cream tensiuni si mai mari. ... Cred ca nu e bine sa facem astfel de mitinguri cu mase mari de oameni. ... Stiu ca se pregatesc mari atacuri pe panouri.
In total, 55% dintre repondenti considera ca Gigi Becali are sanse mari sa castige mandatul de parlamentar, opinie motivata astfel :
Cu toate ca acest mod de a face cumparaturi este predominant, exista o tendinta reala in favoarea cumparaturilor in cantitati mari, care sa ajunga pe perioade mai lungi de timp.
Cele mai mari randamente ale economiilor au fost date anul trecut de investitiile in imobiliare, dar si de plasamentele in moneda nationala, afirma bancherii si analistii economici. ... Caseta Bancherii recomanda plasamentele in lei In 2005, plasamentele in moneda nationala vor da cele mai mari randamente, afirma bancherii.
Conform INS, in februarie s-au inregistrat, comparativ cu ianuarie, in unele domenii cresteri ale cistigului salarial mediu net, datorita primelor mai mari acordate in luna februarie in activitati precum fabricarea produselor din tutun, posta si telecomunicatii, intermedieri financiare.
Potrivit acestora, din cauza preturilor nejustificat de mari din ultimele luni, s-a intrat intr-o criza de clienti. ... Agentii imobiliari cred ca preturile din ziare, considerate prea mari, speriau clientii si acestia nu mai sunau.
google-analytics.com