Cautare

9208 de rezultate pentru "serbanescu mari" (2.99 secunde)
Barbatii care consuma cantitati mari de grasimi - in special carne rosie si alte surse de grasime animala - au un risc mai mare de a dezvolta cancer prostatic. ... carnea pregatita la temperaturi mari produce substante cancerigene care afecteaza direct prostata.
Prima zi din august aduce preturi mai mari la produse si servicii. ... Painea se va scumpi cu pana la 10%, in urma aplicarii unor taxe mai mari pe care le va percepe Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
Sigur se pot reduce salariile si pensiile, insa ce nu s-a discutat decat foarte putin, se pot mari anumite taxe si impozite. ... In astfel de perioade este nevoie de investitii mari, care creeaza locuri de munca, aduc bani inapoi in economie si creaza impresia generala ca se misca ceva.
Cere iar si iar eliminarea coruptilor din PSD si din structurile puterii, retragerea demnitarilor din AGA si CA-uri, se vede cu reprezentantii pensionarilor, la Cotroceni, declara ca salariile mari trebuie impozitate sever, mergand pana la 80% si ca ar trebui "sa le crape obrazul de rusine managerilor firmelor private" care au salarii mult mai mari decat ale angajatilor lor.
Nu putem sa solicitam craiovenilor sa plateasca facturi mai mari, in conditiile in care ele se datoreaza managementului slab al celor de la Regia de Termoficare.
“Este o problema aceasta din cauza faptului ca exista mari presiuni inflationiste.
Valea Prahovei, in topul investitiilor imobiliare Potrivit unei mari companii imobiliare din Romania, un segment regional care va deveni profitabil in urmatorii ani pe piata imobiliara va fi Valea Prahovei.
Astfel, "vanzarile de televizoare LCD au fost cu 50% mai mari in ultimele 3 luni fata de primul trimestru", estimeaza Andreea Mihai, reprezentant Carrefour. ... In ceea ce priveste comparatia cu perioada similara a anului trecut, vanzarile au fost chiar de sapte-opt ori mai mari.
Salarii mari, pensii pe masura Daca cineva munceste 10 ani in Italia si contributiile platite sunt mai mari decat cele in Romania unde a lucrat 20 de ani, este posibil ca sumele provenite de la statul italian in contul de pensie sa fie mai mari, chiar daca muncitorul a lucrat mai mult in Romania.
Deja, din cauza acestui volum mare de tranzactii, preturile au inceput sa creasca, proprietarii cautand sa obtina un profit in plus tocmai din cauza cererii destul de mari", afirma Cristina Ivanciuc, expert imobiliar in cadrul unei agentii imobiliare din Mangalia.
Dupa cum este normal, companiile vor avea comportamente economice logice, adica, vor gasi modalitati legale, la limita legii sau ilegale de mascare a salariilor mari si nimeni nu va mai dori sa lucreze pe fata, cu salariile la vedere.
Produsele supuse accizarii si taxelor vamale, cum ar fi whisky-ul, votca sau ginul, tigarile, vinurile etc., ar fi trebuit sa sufere, imediat dupa aderarea Romaniei la UE, mari reduceri de preturi, numai taxele vamale reprezentau circa 40% din pretul de vanzare pe piata romaneasca.
Printre cele mai mari reusite pe care Ministerul Mediului si le-a trecut in cont in anul care a trecut se numara programul de reinnoire a parcului auto, precum si campania de colectare selectiva a deseurilor electrocasnice si elctronice.
Preturile carburantilor comercializati in Romania ar putea sa creasca pe termen mediu, din cauza unei posibile alinieri a taxelor cu cele din statele Uninuii Europene (UE), impulsionata de preturile la titei din ce in ce mai mari la nivel mondial, apreciaza reprezentantii companiei Petrom, citati de Mediafax.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a lansat ieri un program destinat întreprinderilor mari, ce prevede acordarea de sprijin financiar nerambursabil în baza proiectelor, se arata într-un comunicat al institutiei.
Acesta a mai spus ca, daca firmele mari îsi permit sa le creasca salariile lucratorilor cu studii superioare la limite rezonabile, întreprinzatorii mici si mijlocii nu au aceasta putere economica.
Acesta a mai spus ca, daca firmele mari îsi permit sa le creasca salariile lucratorilor cu studii superioare la limite rezonabile, întreprinzatorii mici si mijlocii nu au aceasta putere economica.
Cel mai bun rezultat al oltenilor a fost realizat de o firma doljeana, care a reusit sa ajunga pe locul 19 într-un clasament national al întreprinderilor mari. 2007 a fost un an în care sectorul economic a avut o evolutie pozitiva, cunoscând cresteri atât pe segmentul salariati, cât si în ceea ce priveste rentabilitatea si profitul.
Motivul invocat de banci pentru limitarea creditarii pentru IMM este acela ca firmele nu se mai incadreaza la ceea ce doreste banca, adica, nu accepta imprumuturi la dobanzi prea mari. Din aceasta cauza companiile fara finantari bancare pot avea mari probleme de sustinere pe piata.
Managerii firmelor foarte mari - cu cel putin 500 de salariati - au cele mai mari temeri legate de evolutia din perioada noiembrie 2008-ianuarie 2009, estimand atat scaderea productiei (sold conjunctural -24%), cat si a numarului de salariati (sold conjunctural -29%).
google-analytics.com