Cautare

9213 de rezultate pentru "serbanescu mari" (4.91 secunde)
Per ansamblu, se poate spune ca in aceasta perioada sanatatea nu-ti va face surprize mari. ... Vei face eforturi mari sa gasesti solutii ale problemelor financiare cu care te confrunti.
Incepand cu ora 8.00, este savarsita Slujba Acatistului Sfintei Mari Mucenite Ecaterina in Catedrala Nationala, urmata la ora 9.00 de Slujba de Sfintire a Altarului Catedralei Nationale.
Attila Korodi, presedintele Comisiei pentru politica externa din Camera Deputatilor, are mari semne de intrebare cu privire la oportunitatea proiectului Rosia Montana. ... Din punctul meu de vedere, constructia acestui proiect pe principiul dezvoltarii durabile are mari hibe si din perspectiva interesului national.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
Motivul este acela ca statutul acestora nu era altceva decat o forma legala de evaziune fiscala, prin intermediul lor platindu-se salariile mari fara a cotiza la buget.
Craiovenii trebuie sa plateasca in acest an impozite cu 80,4 miliarde de lei vechi mai mari fata de cele de anul trecut, au informat responsabilii din cadrul directiei de profil a municipiului.
„Raportul Visa pentru cheltuielile de consum si comerciale este un bun instrument pentru industria de gen, care poate realiza astfel oportunitatile care exista pe multe segmente de afaceri, în rândul organizatiilor comerciale de toate dimensiunile, dar si în sectorul cheltuielilor guvernamentale“, a declarat vicepresedintele Visa Commercial, Luc Janssen.Marea Britanie este tara europeana cu cele mai mari cheltuieli de consum si comerciale, cu o valoare de peste 3.000 de miliarde de euro, o cifra care corespunde unei ponderi de 18% din totalul acestor cheltuieli realizate în Europa în 2006.
Aici se învârt cifrele cele mai mari, creditele cel mai importante si comisioanele cele mai avantajoase. ... Fie ca sunt IMM-uri, fie ca sunt mari agenti economici, cu totii apeleaza la banci pentru credite de investitii sau pentru linii de credit care sa le asigure desfasurarea curenta a activitatii.
Aici se învârt cifrele cele mai mari, creditele cel mai importante si comisioanele cele mai avantajoase. ... Fie ca sunt IMM-uri, fie ca sunt mari agenti economici, cu totii apeleaza la banci pentru credite de investitii sau pentru linii de credit care sa le asigure desfasurarea curenta a activitatii.
Desi dobânzile sunt mai mari, creditele în valuta au crescut în iunie cu 5% fata de luna mai 2008, iar cele în lei s-au majorat cu 2,1%.
Diferentele dintre salariul mediu net din companiile private si salariul mediu net la nivel national, stabilit de Institutul National de Statistica, s-au redus in acest an fata de 2007, cele mai mari discrepante mentinandu-se la nivelul managementului firmelor, potrivit PricewaterhouseCoopers (PwC).
Analistii cred ca ar exista riscuri mari pentru economie, pentru ca nu indeplinim criteriile de convergenta.
Doljenii au inceput anul cu datorii bancare de trei ori mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind pragul de 223 de milioane de lei.
Atat de bune incat aproximativ 40 dintre agentii economici de talie mare din judet vor deveni din 2011 "mari contribuabili", potrivit legislatiei fiscale actuale. ... Vor fi verificate de inspectorii de la Directia Mari Contribuabili si nu de cei de la DGFP Dolj.
Planuri credibile pentru redresarea bugetelor In Europa, acest lucru ar insemna ca toate statele sa imparta povara recapitalizarii tarilor cu deficite bugetare si datorii foarte mari, din cauza carora nu mai pot accesa pietele financiare.
China vrea sa investeasca in infrastructura rutiera din Romania, dar cu garantii de stat Ambasadorul Republicii Chineze in Romania, Liu Zengwen, afirma ca oamenii de afaceri din tara sa sunt interesati sa investeasca in infrastructura rutiera din Romania, inclusiv in autostrazi, dar pentru investitii mari trebuie asigurate garantii de stat.
Romania a inregistrat printre cele mai mari cresteri Dacia a vandut aproape 100.000 de masini in Uniunea Europeana in primele trei luni ale anului, pe o piata in urcare cu peste 8% in care Romania a raportat una dintre cele mai mari rate de crestere.
Cele mai mari chirii pentru apartamente cu 2 camere sunt cerute de proprietarii din Sectorul 1 - 457 de euro - cum ar fi in zonele Banul Manta- Primaverii- Promenada.
Nu folositi doze mari de ibuprofen daca suferiti de boli cardiace sau circulatorii (Autoare:
Standuri considerabil mai mari decat in anii trecuti, deci si o oferta de carte mult mai diversa, cu reduceri considerabile de pret, precum si mai multe spatii de evenimente gandite astfel incat sa ajute publicul sa se bucure de cele mai diverse lansari de carte ale celor peste 150 de expozanti si ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii.
google-analytics.com