Cautare

9213 de rezultate pentru "serbanescu mari" (3.14 secunde)
Cererea mare din aceasta perioada, in special de produse specifice Sarbatorilor, ii face pe marii comercianti sa-si frece mainile de bucurie si sa mizeze pe vanzari cu 40-50% mai mari decat in alte perioade obisnuite din an.
Pentru ca, pe de o parte, aceasta criza intr-un fel i-a disciplinat si pe contribuabili, in sensul ca a-si plati obligatiile la timp, chiar cu eforturi mari, a fost pentru ei o prioritate.
Pentru ca, pe de o parte, aceasta criza intr-un fel i-a disciplinat si pe contribuabili, in sensul ca a-si plati obligatiile la timp, chiar cu eforturi mari, a fost pentru ei o prioritate.
Pentru amandoua metodele insa, in mediile fara aer precum Luna si spatiul, dar si in slaba atmosfera a lui Marte, ar fi necesare spatii mari pentru radiatia emisa de caldura generata. ... Incalzind baloane de hidrogen mase mari ar putea fi suspendate la nivelul unei gravitatii terestre.
Desi si-ar fi dorit, Basescu nu a putut inaugura reluarea traficului pe DN 7 si nu a putut da o solutie definitiva nici familiilor afectate de prabusirea cavernei de la Ocnele Mari.
Castigurile cele mai mari provin din intermedieri financiare, industria extractiva, administratie publica si armata, iar la polul opus se situeaza cei din agricultura. ... Acestea sunt apelativele pe care bancile le aplica acelor clienti cu venituri mari si foarte mari.
Luat in doze mari, perioade indelungate, mareste riscul de boli cardiovasculare(Autoare: Magda Marincovici) Tratamentul cu paracetamol contra durerilor obisnuite, administrat in concentratii mari, o perioada indelungata ar putea avea efecte nefaste asupra sanatatii.
In acest timp am lucrat si ca profesor la cateva mari colegii din Bucuresti si am avut recomandari universitare, pentru ca imi luasem licenta cu note foarte mari, dar am fost un timp si inspector biochimist in Primaria Capitalei.
Sef al grupului parlamentar PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu e mai rezervat in a folosi vorbe mari precum "anticipate" sau "demisia lui Traian Basescu".
Care ar fi avantajele si dezavantajele impozitarii progresive a veniturilor mari ale persoanelor fizice si care sunt limitele impozitului forfetar comparativ cu cota unica, pentru persoanele juridice - acestea sunt temele care preocupa firmele private si pe angajatii lor.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a cerut anul trecut falimentul pentru 57 de societati comerciale, mari contribuabili, si pentru 3.620 de societati, contribuabili mici si mijlocii.
„Pietele noastre nu au fost suficient de adânci si atunci sume care pareau asa, mizilic, pentru investitori din Londra, de exemplu, au avut darul sa creeze relativ mari - sau potential mari - fluctuatii de curs.
Chiar si clientii cu venituri ridicate - favorizati de actualele conditii - vor lua împrumuturi mai mici la anumite banci decât dupa vechile norme de creditare, care limitau rata lunara la 40% din venit, informeaza Marius Serban, de la Conso.ro.  Principala schimbare pe care BNR intentioneaza sa o introduca în sfera creditelor pentru populatie este de a obliga bancile sa tina cont de faptul ca solicitantii ar putea plati rate mai mari în timp.
În timp ce IMM-urile sustin ca bancile le-au marit nejustificat dobânzile si cer garantii "peste puteri", unitatile bancare spun ca mediul de afaceri are mari probleme cu îndeplinirea conditiilor de a obtine credit.
sumele declarate de bunavoie de firme pe primul trimestru al anului sunt cu 65 de milioane de lei mai mari decat cele declarate in aceeasi perioada a anului trecut. ... Si la impozitul pe venit s-au inregistrat incasari mai mari aferente perioadei la care ne referim:
Patronatele din agricultura estimeaza un efect devastator al calamitatilor Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani au facut ca trei sferturi din teritoriul Romaniei sa fie acoperite de ape.
agricultura nu se desfasoara pe suprafete suficient de mari pentru a fi productiva, adica este una de subzistenta; ... Aceste lipsuri ne fac sa ne indreptam atentia spre piata externa, care lucreaza cu capacitati mari.
Romanii nu au salariile din Germania si, de aceea, nici nu trebuie sa aiba taxele din Germania, a spus Valcov, care a adaugat ca spera ca, peste 10 ani de zile, salariile vor fi de cinci, de zece ori mai mari.
Presedintele Traian Basescu a analizat ieri, la fata locului, situatia de la Ocnele Mari. ... Vestea ca presedintelui Traian Basescu vine la Ocnele Mari s-a intins repede in localitatea valceana.
In scurta vreme, grecii liberi plateau taxe mai mari decat fratii lor ramasi in Imperiul Otoman si bodoganeau ca au inlocuit turcocratia cu bavarocratia.
google-analytics.com