Cautare

1316 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate tg jiu" (4.16 secunde)
Lichidatorul ROVIGO Bucuresti a evaluat pentru a scoate la vanzare sediul Societatii Comerciale pentru Închiderea si Conservarea Minelor (ICM) SA  Targu Jiu, aflat in aceeasi cladire cu SNLO.
"Astazi (vineri - n.r.) s-a discutat planul, ce va fi supus dezbaterii publice astfel incat in 2009 sa fie aprobat si integrat in Planul National", a declarat Florin Stancu, prefectul judetului Dolj, la o conferinta organizata de Directia Apelor (DA) Jiu cu ocazia Zilei Mondiale a Apei (22 martie).
In Bazinul Hidrografic Jiu vor fi realizate, pana la sfarsitul acestui an, investitii in valoare de 31,959 milioane de lei.
Zeci de cetateni din Targu Jiu sunt obligati sa efectueze munca in folosul comunitatii pentru ca nu isi platesc amenzile catre bugetul local.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Urmeaza inca doua cresteri Ion Popescu, directorul Aparegio Gorj, a declarat ca firma pe care o conduce ofera apa potabila si servicii de canalizare in localitatile Targu Jiu, Targu-Carbunesti, Ticleni, Bumbesti-Jiu si Motru. ... In Bumbesti-Jiu, Ticleni si Targu Jiu s-au construit statii de epurare deoarece aici nu existau.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori:
Pandurii Targu Jiu a pus accent pe pregatirea fizica in primele zile ale stagiului din Antalya. ... Pandurii Targu Jiu incepe astazi seria jocurilor amicale, intalnind, de la ora 16.00, ultima clasata din 2.
Mobitelco Cluj 80-70 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 800 Energia: ... Cu o rotatie de doar sase jucatori, ardelenii nu au rezistat la Targu Jiu pana la capat, cedand total in finalul jocului.
Pandurii Targu Jiu intalneste "lanterna rosie", CS Mioveni, dar asta nu e o garantie a succesului pentru trupa lui Grigoras Pandurii are de ce sa-si faca griji.
Fotbalistul spera ca Pandurii sa-si ia revansa duminica, la Ploiesti, dupa ce in tur Astra a castigat la Targu Jiu cu mult noroc. ... Bacila merita aceasta marire pentru ce a facut la Targu Jiu", a declarat Parvulescu.
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
In primul rind, dupa cum se vede in fotografia alaturata, pe cavoul familiei Nicolaescu din Cimitirul Municipal din Tirgu Jiu este inscriptionat numele "SERGIU NICOLAESCU"!
Proiectul barajului "Valea Sadului", de pe raul Jiu, a fost conceput in perioada regimului comunist si era de-a dreptul impunator. ... Lacul urma sa se intinda pe teritoriul a doua localitati, Schela si Bumbesti-Jiu, si sa acopere ruinele arheologice ale Castrului Roman.
Mai multe institutii de invatamant din Targu Jiu si Sala Sporturilor din municipiu vor beneficia in cateva luni de panouri solare. In programul finantat din Fondul de Mediu (80%) si Consiliul Local (20%) au intrat noua scoli din municipiu si Sala Polivalenta.
La aceasta editie, au participat peste 310.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 682 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
"Au venit si au spus ca exista sesizari de la cateva scoli - Lipnita, Adamclisi, Liceul Blaga…”, a precizat Petrica Miu care, de asemenea, a adaugat, referitor la Paloma Petrescu, ca aceasta a fost schimbata de la conducerea ISJ Constanta pentru ca a facut "politica in scoli”.
Limba bulgara a devenit obligatorie in scoli si biserici. ... Se predau optional cateva ore de limba vlaha in unele scoli.
google-analytics.com