Cautare

1430 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate rm valcea" (3.03 secunde)
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
, achitarea primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau (foto), in dosarul in care era acuzat de coruptie. ... , recursul formulat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in procesul edililor municipiului Ramnicu Valcea, primarul Mircia Gutau si fostul viceprimar Nicolae Dicu, acuzati de luare de mita, respectiv de complicitate la luare de mita.
Victorie clara a PSD+PC in Valcea Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile pentru Parlamentul European in judetul Valcea, cu 39,56% dintre voturile valabil exprimate, cu aproximativ 14 procente mai mult decat PD-L, potrivit rezultatelor finale facute publice ieri de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Valcea.
Un control al Inspectiei Judetene Gorj din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare Valcea a scos la iveala dezinteresul primarilor in ceea ce priveste organizarea, planurile de actiune si modalitatile concrete de interventie in situatiile in care in localitatile pe care le pastoresc se produc incendii de padure.
Parchetul Judecatoriei Ramnicu Valcea face cercetari in privinta a opt persoane in cazul distrugerii a aproximativ 127.000 de kilograme de TNT la Uzina Mecanica Babeni, in urma unei informari a DGIPI conform careia munitia nu ar fi fost distrusa si urma sa fie instrainata catre o terta parte.
Drumurile judetene din comuna Glavile, judetul Valcea, distruse de ape.
Huiduit de 150 de cetateni din Ramnicu Valcea Jurnalul National informeaza: Boc, huiduit la Ramnicu Valcea Aflat azi la Ramnicu -Valcea pentru a participa la sedinta Colegiului Director al filialei valcene a PDL, premierul Emil Boc a fost huiduit.
Au fost insa aprobate patru proiecte cu privire la drumurile forestiere din Valcea si Gorj", a declarat Stefan Vinereanu, directorul adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) - fosta Agentie SAPARD - Centrul Regional 4 S-V Oltenia.
OLTCHIM Râmnicu Vâlcea - cu o crestere de 26,6% fata de saptamâna precedenta.
OLTCHIM Râmnicu Vâlcea - cu o crestere de 26,6% fata de saptamâna precedenta.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Peste 141.700 de hectare de teren din judetul Vâlcea cultivate cu porumb, ovaz, floarea-soarelui, cartofi, capsuni, grâu, rapita de ulei, orz si pasuni naturale sunt afectate de seceta excesiva, iar pagubele produse sunt de 124.000.000 de lei.Conducerea Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Vâlcea a întocmit ieri o noua situatie cu suprafetele culturilor afectate de seceta excesiva din ultima perioada.
Presedintele PSD, Mircea Geoana a declarat, joi, la Ramnicu Valcea, ca intentiile celor care au conceput "Prima Casa" au fost de buna-credinta, dar ca, din pacate, aplicabilitatea programului "nu este eficienta", spunand ca va cere in coalitie regandirea acestuia.
"Guvernul Romaniei a aprobat recent un Memorandum cu privire la Oltchim Ramnicu Valcea. ... Este evident pentru toata lumea ca demersul se inscrie in incercarea PDL de a-si sustine candidatul in turul 2 al alegerilor la Primaria Ramnicu Valcea.
google-analytics.com