Cautare

2698 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate cluj napoca" (3.29 secunde)
Inchiderea fabricii Nokia, Jucu, municipiul Cluj- Napoca In comunicatul celor de la Nokia referitor la inchiderea fabricii romanesti, se mentioneaza:
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". ... Biroul de informare se afla la sediul World Vision Romania din Cluj Napoca, str.
"Daca va fi nevoie, in unele zone se vor construi scoli noi (Rast si Plosca - n.r.), iar ministerul va suplimenta fondurile necesare", a explicat ministrul educatiei.
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
Ambele Scoli aveau cate o metoda (bineinteles diferita) de reproducere. Deoarece copiii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli, Atlantii au introdus un impozit in natura foarte special.
Un studiu national derulat de GfK (institut de cercetare de piata) in scoli gimnaziale din mediul rural pentru Fundatia Orange arata ca 95% dintre scoli sunt conectate la Internet, dar conexiunea este folosita in mare masura in scopuri administrative.
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... Aceeasi opinie o au si liberalii din Cluj, din Bistrita, dar si primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
Tarom vrea sa lanseze la sfarsitul lui octombrie doua curse directe cu plecare din Cluj-Napoca spre Londra si Barcelona, potrivit Consiliului Judetean (CJ) Cluj, proprietarul aeroportului din localitate. ... In primele opt luni, traficul pe Aeroportul din Cluj-Napoca a crescut cu peste 50% fata de intervalul similar din 2006.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Turneul national "Lectia" va continua apoi cu un concert Tudor Gheorghe, joi 8 Mai 2014, la Hunedoara, iar marti 27 Mai 2014 va avea loc un concert la Cluj Napoca.
Ecaterina Pop) La numai 30 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota orasului, exista un loc cu totul aparte, nemaiintalnit niciunde in Romania.
Nu vor fi deschise santiere noi in scoli, ci vor fi continuate lucrarile de constructii deschise deja. ... Premierul a vizitat, duminca, santierul centurii de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Valcele-Apahida, afirmand ca isi doreste sa se poata circula pe acest obiectiv de Craciun.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Presedintele PLD Cluj, Tudor Oniga, a declarat ca a lucrat gratuit pentru omul de afaceri Paszkany Arpad, caruia i-a oferit consultanta juridica in mai multe proiecte.
google-analytics.com