Cautare

2698 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate cluj napoca" (7.12 secunde)
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale. ... Serban Radulescu este medic chirurg, profesor universitar si a fost presedintele PNTCD Cluj. ... Cluj-Napoca Casatorit: ... Cluj - Napoca, Str.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
activitati in scoli, campanii online, conferințe, seminarii, evenimente de vizibilitate. Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1.
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
Federatia Romana de Baschet organizeaza, cu sprijinul U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, cea de-a XIII-a editie a "ALL STAR GAME", eveniment ce va fi gazduit, in data de 15 aprilie, de Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
Ladislau Gyemant, Directorul Institutului de Iudaistica, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj; ... Corina Iosif, cercetator stiintific, Institutul de Etnografie al Academiei Romane, Cluj - Napoca; ... Lucian Nastasa-Kovacs, Institutul de Istorie "George Baritiu" al Academiei Romane,, Cluj - Napoca;
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
Pe langa ca a folosit un avion militar, ministrul Oprea a convocat pentru aceasta festivitate expeditiva 7 generali, zeci de ofiteri superiori si circa 200 de soldati de la Divizia 4 de Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, care s-au deplasat cale de aproape 200 de kilometri, folosind zeci de autovehicule, pentru a-i da onorul ministrului apararii timp de cateva minute, desi in acest scop ar fi putut fi folositi militarii Batalionului 52 Geniu Tisa din Satu Mare.
Premierul Emil Boc, care s-a aflat, vineri, la sediul Primariei Cluj-Napoca, a declarat ca niciodata nu va uita Clujul si ca va ajuta din pozitia de prim-ministru la realizarea prioritatilor municipiului. ... Premierul a adaugat ca si-ar mai dori sa participe la o ultima sedinta de Consiliu Local la Cluj-Napoca.
PDL, agatat de Sectorul 3 si de Cluj-Napoca (Autor: Bogdan Chirieac) Soarta PDL la alegerile din toamna pare ca se joaca la alegerile locale din Sectorul 3 al Capitalei si din municipiul Cluj Napoca.
Ion Chiricuta din Cluj-Napoca. ... Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Bucuresti. Aceste registre functioneaza diferit, cel mai performant fiind cel de la Cluj-Napoca.
VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. ... Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. Steaua a inceput in zodia ghinionului partida cu "U" Cluj. ... U CLUJ:
Liderul PRM Cluj, Gheorghe Funar (foto), a remis un comunicat in care arat ca Emil Boc - presedinte al PD si primar al municipiului Cluj-Napoca - "a inceput o actiune de intimidare a procurorilor de la DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj", in loc sa ia atitudine "impotriva actelor de coruptie, a santajelor si a traficului de influenta care sunt documentate de catre procurori si politisti".
De asemenea, la solicitarea clubului Universitatea Cluj, rejucarea partidei cu CFR Cluj va fi arbitrata de o brigada din strainatate.
google-analytics.com