Cautare

10960 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate bucuresti" (3.69 secunde)
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
In Bucuresti sunt deschise 117 santiere. ... diametrala Buzesti-Berzei-Uranus, Liviu Rebreanu, Aerogarii, Soseaua Iancului-Pantelimon si supralargire Grigorescu Splai Dudescu, modernizarea mai multor scoli, licee si gradinite si spitale si consolidarea unuor imobile. ... Societatea civila si Ordinul Arhitectilor Bucuresti spun ca este inutil.
Pe fondul renasterii nationale si a euforiei idealurilor nationale, intelectualii romani s-au organizat pentru a acorda sprijin aromanilor sa intemeieze scoli in limba romana.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
Marea majoritate a terenului afectat de traseul tunelului de metrou este domeniul public al municipiului Bucuresti. ... Conform proiectului, o parte dintre accesele in statii vor fi realizate pe terenuri proprietate privata sau chiar in curtea unor scoli si spitale din Capitala, scrie b365.ro.
Trebuie sa fie un proiect adecvat, cu dotarea adecvata, cu totul adecvat in scoli si cu un mod de pregatire continuu a profesorilor care vor tine acest cursuri, a spus Arafat.
In zilele de 16 si 17 octombrie 2017 au fost realizate testari gratuite in Bucuresti, la Piata Unirii si Piata Bucur-Obor, intre orele 09:00 si 17:00.
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.
- Forumul reprezinta un excelent prilej de a reuni in acelasi cadru ambasadori si reprezentanti economici ai ambasadelor acreditate la Bucuresti, ai autoritatilor publice centrale si locale din domeniul economic, reprezentanti ai mediului de afaceri autohton, investitori straini, in vederea stimularii companiilor din Romania de a se extinde pe pietele externe si cresterea investitiilor, se arata intr-un comunicat al MMACA.
- La conferinta de presa care a deschis cea de-a VIII-a editie a Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti s-au anuntat cele doua noi centre de expertiza in bolile rare care au fost recent acreditate de Ministerul Sanatatii.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Cred ca o varianta interesanta - si despre care am auzit ca s-ar mai fi discutat in anumite cercuri, la un moment dat - ar fi Colette Avital, romanca nascuta la Bucuresti care a ajuns parlamentar de stanga in Israel si a candidat, chiar, la sefia acestui stat, acum vreo trei ani.
Cei mai multi bani vor fi folositi pentru reabilitarea termica a blocurilor, crese, scoli si gradinite, constructia de locuinte sociale si parcari. ... Sectorul 1 detine cel mai mare buget din Bucuresti, dupa Primaria Capitalei, asa cum B365.ro a scris aici.
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
La sfarsitul acestei luni, vor fi acreditate inca patru noi masuri Sapard, potrivit reprezentantilor din Ministerul Agriculturii.
Pe de alta parte, deputatii din Comisie nu au putut viziona nici dvd-ul trimis de Biroul Permanent, care continea o inregistrare realizata de unul dintre posturile de televiziune acreditate la Camera, in care deputatul PSD Dan Iosif era surprins votand cu cartela altui coleg.
google-analytics.com