Cautare

5925 de rezultate pentru "scoala ion basgan focsani" (4.62 secunde)
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
Presedintele Traian Basescu a acceptat invitatia autoritatilor locale vrancene de a sarbatori la Focsani implinirea celor 147 de ani de la Unirea Principatelor. ... Programul dedicat sarbatorii Unirii de la 1859 va dura, la Focsani, aproximativ o ora si va include si un discurs al presedintelui Basescu.
Presedintele filialei Focsani a PSD, George Baesu, a fost suspendat ieri din partid pentru o perioada de sase luni.
In Focsani, startul in 2014 va fi dat in Piata Unirii, unde presedintele de CJ Vrancea Marian Oprisan si primarul Decebal Bacinschi au pregatit o petrecere "internationala", asta datorita trupelor care vor canta.
Firma care a montat aparatul este din Focsani si l-a dat in custodie municipalitatii sa il testeze.
Presedintele Traian Basescu este asteptat, luni dupa-amiaza, si la manifestarile organizate de Ziua Unirii la Focsani. La manifestarile de la Focsani si-a anuntat prezenta si presedintele PSD, Victor Ponta, care va fi insotit de Ecaterina Andronescu, Ilie Sarbu, Dan Nica si Dan Sova.
Ciprian Lodea si-a inceput afacerea in urma cu un an prin constructia unei ferme langa Focsani. ... Fermierul de langa Focsani are in plan chiar si un abator.
Pe o suprafata de 10.000 mp, se va deschide pana la sfarsitul anului Focsani City Center. ... Tot in Focsani, rasare si un cartier rezidential destinat celor cu bani.
Sebmar Focsani a fost achizitionata de UPC Romania in luna iunie 2007. ... Aparatura Electronica Seltron Cluj-Napoca, Diplomatic International Comimpex Focsani, Control Cable Venture Ploiesti, Somax Botosani, Selektronic Sfantu Gheorghe, Portal Export-Import Cluj-Napoca si Multicanal Holding Bucuresti.
Contracte mari, de peste 80 milioane de euro fara TVA, au fost si cele pentru reabilitarea DN 2 Focsani-Ojdula, o sosea care traverseaza muntii Vrancei, sau pentru modernizarea DN 67B Scoarta-Pitesti.
Iulian Bunila) Se fac noi pasi catre realizarea unui drum de mare viteza care sa lege Muntenia de Moldova, prin desemnarea proiectantului celor doua tronsoane dintre Ploiesti - Buzau si Buzau - Focsani.
Totusi, primul pas in aceasta uniune il face domnitorul muntean Gheorghe Bibescu in 1848, care desfiinteaza vama de la Focsani, in consens cu Mihail Sturza, domnitor al Moldovei. ... Singurele institutii comune fiind Inalta Curte de Casatie si Justitie si Comisia Centrala de la Focsani.
4) din Focsani si marti, 19 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti va avea loc spectacolul Jake si femeile lui, o comedie spumoasa regizata de Claudiu Goga.
Din punct de vedere termic, exista o diferenta mare intre sudul regiunii care inregistreaza la amiaza valori de 14-15 grade la Focsani si Galati si partea de nord unde se raceste:
Bucuresti, Brasov, Poliesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Focsani. Premiile cele mai mari, la care au visat toti copiii, cele 15 excursii la Disneyland, au fost oferite de Carrefour Romania si impartite in fiecare oras participant la concurs.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Paltin - 5 kilometri, Focsani - 42 kilometri si Bucuresti -156 kilometri.
Testarile gratuite vor avea loc pe 17 mai in trei orase din Romania â€" Bucuresti, Constanta si Focsani si au drept tinte identificarea pacientilor hipertensivi, necunoscuti anterior precum si a celor cunoscuti hipertensivi dar necontrolati.
de 24 ianuarie, la Focsani erau -24 de grade. ... La Focsani, Basescu a stat langa Mitrea si Geoana si l-a pupat pe Oprisan;
google-analytics.com