Cautare

5925 de rezultate pentru "scoala ion basgan focsani" (2.76 secunde)
Fundatia World Vision Romania organizeaza evenimentul de lansare a "Raportului de cercetare privind nevoia de programe de tip Scoala dupa Scoala" care se va desfasura marti 18 februarie 2014, intre orele 10.00 - 14.00 la Palatul Parlamentului Romaniei, in sala de expozitii "Constantin Brancusi".
In afara acestora existau 2 scoli superioare, Scoala de Fizica si Scoala de Metafizica, care aveau o foarte mare autonomie, si care prin imensa influenta pe care au exercitat-o in diferite perioade au determinat evolutia in timp a Statului Atlant.
Prima zi de scoala, moment important in viata oricarui parinte. ... Imaginati-va, dragi colegi, ca de fiecare data in prima zi de scoala, noi, parlamentari si alte oficialitati, suntem cu totii liberi sa mergem la cate o scoala sau chiar cu copiii nostri.
De ce sa nu fii original si, anul acesta, sa incepi scoala in Green style?! ... Iar acum, Cereal BIO iti aduce produse delicioase si sanatoase si un super-concurs - motive in plus sa incepi scoala cu energie de campion!
Ca intr-o compunere de scoala: ... E vremea de dat copiii la scoala. ... Ii place la scoala, se bucura de ea asa cum se bucura si de desenele animate sau de sandwichurile la cuptor pe care le mananca seara cand vine de la joaca.
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr. ... In schimb, elevii din localitatile invecinate Bistretului, aproximativ 480 de scolari (Scoala cu clasele I-IV Plosca - n.r.
De obicei, in primele doua saptamani din luna septembrie, librariile cu manuale si rechizite pentru scoala, magazinele cu haine pentru copii erau luate cu asalt.
In acest moment, este imperios necesar ca experimentele sa inceteze, scoala avand nevoie urgenta de stabilitate, predictabilitate, buna finantare si o programa scolara real adaptata la nevoile actuale ale societatii romanesti. ... Asta pentru ca nu au absolvit o scoala cu specializari pliate pe cerintele pietei.
Potrivit estimarilor Institutului de Statistica al UNESCO, in 2010, la nivel global, 61 de milioane de copii de varsta invatamantului primar si 71 de milioane de copii de gimnaziu nu mergeau la scoala.
Daca ai principii, iesi afara din aceasta scoala, doamna! ... Sute de parinti din acea scoala, la fel ca la orice alta scoala considerata buna, s-au asigurat din vara ca vor fi primiti, cu speranta unei bune educatii.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Am publicat un text despre timpul necesar elevilor pentru a se pregati de scoala. ... Scriam ca un elev de scoala. ... Asta teoretic, practic, cei mai multi renunta la invatat si se duc la scoala de forma.
Imi amintesc de ea fiindca in ziua cand scriu acest comentariu (15 septembrie) ar trebui sa fie prima zi de scoala. ... Probabil, pentru orice copil, intalnirea cu scoala e mai mult decat o simpla emotie.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
google-analytics.com