Cautare

4977 de rezultate pentru "savinescu gheorghe pascani jud iasi" (5.27 secunde)
Elena de 55 de ani din jud. ... GHEORGHE de 33 de ani din jud. Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
VICTOR de 52 de ani din jud. ... Dumitru de 44 de ani din jud. ... GHEORGHE de 59 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Peugeot, pe str.
GHEORGHE, de 32 de ani din Bucuresti, G. RUDOLF, de 35 de ani din jud. Ilfov, N.FLORIN, de 26 de ani din Bucuresti, S.GRIGORE de 54 de ani din jud.
Politicienii suceveni sustin ca in Moldova ar trebui infiintate doua regiuni, una cu centrul la Iasi, iar a doua, avand capitala la Suceava. ... "Avem un specificul aparte datorat pozitionarii geostrategice, apoi o tipologie de dezvoltare economica distincta fata de celelalte judete din Moldova, in deosebi Iasi, Bacau, Vaslui.
In prezent, centre de excelenta in patologia pancreatica avem la Bucuresti, Cluj si Iasi, unde rezultatele cu care se opereaza pancreasul sunt din ce in ce mai bune.
- Republica Moldova urmeaza sa deschida un consulat la Iasi, a anuntat ministrul moldovean de Externe, Iurie Leanca. ... - Iurie Leanca a declarat ca deschiderea unui consulat la Iasi este o prioritate pentru Republica Moldova.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Amenajarea canalizarii din vecinatatea Liceului de Chimie - tronsonul paralel cu strada Pascani -, finalizata la sfarsitul anului trecut, a fost facuta cu bani din bugetul Craiovei, fara ca primaria sa detina in patrimoniu obiectivul.
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord, de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad. ... Noul vicepremier este presedintele Consiliului Judetean Arad, democratul Gheorghe Seculici, a carui fiica, sotia primarului Gheorghe Falca, il are nas de casatorie pe presedintele Traian Basescu.
4 Iulie - Gica Popescu isi anunta candidatura la FRF Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat ca va candida la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), care vor avea loc la 5 martie 2014.
Astfel, politistii pot sa intocmeasca documentatia necesara incarcerarii lui Dan Voiculescu si Gheorghe Muncinicopschi.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Referendumul intern, neoficial avand ca tema autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc a inceput, sambata, in sapte localitati din zona municipiului Sfantu Gheorghe, respectiv Arcus, Calnic, Bodoc, Valea Crisului, Olteni, Santionlunca si Malnas Bai.
La Tortomanu, fostul primar, Gheorghe Panait (PSD) a obtinut 381 voturi, fiind devansat de candidatul Partidului Ecologist Roman, Lucian Chitic, care a obtinut 506 voturi.
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
Liderul interimar al PNL Gorj si-a "potolit" toti adversarii, iar Gheorghe Orzan, contracandidatul sau, aproape ca si-a cerut scuze ca s-a inscris in cursa impotriva celui supranumit "Sfantul" de la Pades, fiind pictat in biserica din comuna.
Gandul a transmis LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor UPDATE 21:06 Gheorghe Falca: ... UPDATE 20:58 Gheorghe Falca: ... UPDATE 17:31 Gheorghe Stefan a declarat ca urmeaza sa se supuna la vot varianta conducerii interimare, care va fi aleasa intr-o sedinta a Consiliului National de Coordonare.
google-analytics.com