Cautare

4971 de rezultate pentru "savinescu gheorghe pascani jud iasi" (3.60 secunde)
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi.
Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore.
- Au aparut noi detalii in cazul dublei sinucideri din Iasi. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul din Iasi, Carmina Pascal, a declarat miercuri la Realitatea TV ca cei 2 soti aveau o alcoolemie extrem de mare.
Mars motorizat intre Iasi si Bucuresti pentru sustinerea Autostrazii A 8:
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... Insa ARO nu a murit si in sufletele noastre, cu atat mai putin in sufletele unor studenti din Iasi.
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Superliga, restanta din etapa a 7-a Poli Iasi - Sepsi 1-0 A marcat: ... POLI IASI (3-5-2): ... Gheorghe, J. ... "Emil Alexandrescu" (Iasi) Arbitru: ... Sebastian Gheorghe (Suceava), A2:
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Cat despre candidatul aliantei, liberalul Gheorghe Iorov, acesta a obtinut 13 voturi, unul din cele 37 de voturi (adica numarul de consilieri alesi prezenti in sala) fiind anulat.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Sidex Galati, desi societatea figureaza pe lista datornicilor cu 2.018,23 miliarde de lei, pentru care s-a hotarit aminarea datei de achitare, Santierul Naval Constanta, Uzinele Sodice Govora, Alprom Slatina, Alro Slatina, Fabrica de Scule Risnov, IUG Craiova, Nicolina Iasi.
Berge nu a precizat companiile vizate, insa singurii producatori locali de material rulant pentru traficul de calatori sunt Remar Pascani si Astra Vagoane Arad.
Gheorghe Radulescu, nr.49, si are o suprafata totala de 304 mp, din care sala de vanzari masoara 196 mp. ... Tot in format City este si noua unitate din Craiova, jud. ... La Patarlagele, jud.
Elena de 55 de ani din jud. ... GHEORGHE de 33 de ani din jud. Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
VICTOR de 52 de ani din jud. ... Dumitru de 44 de ani din jud. ... GHEORGHE de 59 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Peugeot, pe str.
GHEORGHE, de 32 de ani din Bucuresti, G. RUDOLF, de 35 de ani din jud. Ilfov, N.FLORIN, de 26 de ani din Bucuresti, S.GRIGORE de 54 de ani din jud.
google-analytics.com