Cautare

4977 de rezultate pentru "savinescu gheorghe pascani jud iasi" (3.41 secunde)
Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana. ... Astfel, avand un patrimoniu istoric si religios considerabil, orasul Iasi este al doilea din tara ca numar de monumente clasate patrimoniu cultural national, cu zece manastiri si peste o suta de biserici.
Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult. ... Sase dintre filmele in care apare actorul vor fi proiectate in aceste zile la Iasi.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Cativa ani mai tarziu, cand ea avea sa vina in Iasi, il invita la spectacol pentru a o auzi recitandu-i versurile pe care i le dedicase.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi; ... I .Cuza ' Iasi;
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
pe sticla, cioplit, incondeiat Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... Stan Anuta din Sapanta, jud. ... Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud. ... Marinescu Dan, din Ploiesti, jud.
Manzalesti - Jud. Buzau, Corbi - Jud. Arges, Luncavita- Jud.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Aerofina Bucuresti si Retrom SA Pascani - producator de echipamente de masura, reglare si control pentru procesele industriale.
Uzina Mecanica (UM) Filiasi nu a incheiat nici un contract de furnizare de armament cu Ministerul Apararii Nationale (MApN) din 2006, de cand a fost privatizata cu succes cu investitorii de la Retrom Pascani. ... La randul sau, directorul societatii, Gheorghe Dragos, sustine:
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Ora de Iasi informeaza : TONUL S-A DAT LA IASI: ... Cadoul lui Ponta pentru Nichita, candidatura sub umbrela USL Victor Ponta a adus la Iasi vesti bune pentru liderii locali ai USL Gheorghe Nichita si Relu Fenechiu.
Dupa ce a anuntat recent ca este pregatit sa revina pe scena politica, senatorul PSD Ion Solcanu a demisionat ieri din functia de presedinte al filialei judetene Iasi a partidului fara sa precizeze motivele gestului sau.
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. ... Au urmat coroane si din partea Parlamentului Romaniei, Guvernului, Ministerului Apararii, Consulatului Republicii Moldova la Iasi, CJ Iasi.
Filarmonica Iasi a primit 800 000 lei de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru finalizarea lucrarilor la Casa Bals, din cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi. "Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, un cadou pentru Iasi si pentru ieseni.
google-analytics.com