Cautare

17083 de rezultate pentru "satu mare" (7.71 secunde)
Daca niciun reprezentant al acelei minoritati nu obtine colegiul electoral, atunci acel candidat care a intrunit cel mai mare numar de voturi, sa obtina un loc in Parlament.
Uniunea Europeana va acorda 286 de milioane de euro din fondurile sale pentru construirea unei legaturi de acces rapid intre orasele Satu Mare si Baia Mare si orasul ungar Nyiregyhaza.
Acesta a mai adaugat ca in Satu Mare, Baia Mare si Targu Mures exista deja clustere cu ungurii. Printre cei interesati sa se asocieze in clustere cu societatile romanesti sunt germanii de la Wogler si grupul Geiger, austriecii de la Alpine si italienii de la Ansaldi si Todini.
Astfel, manifestarea expozitionala a reunit 27 de firme producatoare si distribuitoare de masini, utilaje si echipamente agricole, produse agricole, material semincer si produse chimice pentru agricultura din Arad, Arges, Brasov, Bucuresti, Cluj, Satu Mare si Dolj.
"A fost cea mai mare investitie din toate cele opt magazine deschise anul acesta. ... Dupa Craiova, pana la sfarsitul anului, complexe comerciale real,- Hypermarket se vor mai deschide si in Satu Mare, Brasov si Targu Mures.
"A fost cea mai mare investitie din toate cele opt magazine deschise anul acesta. ... Dupa Craiova, pana la sfarsitul anului, complexe comerciale real,- Hypermarket se vor mai deschide si in Satu Mare, Brasov si Targu Mures.
Pentru a ajunge la nivelul de acum - peste 25 de angajati, un magazin propriu în Craiova (HarLine), magazine de desfacere în toata tara (Timisoara, Brasov, Galati, Cluj-Napoca, Constanta, Satu Mare, Baia Mare) si o participare recenta la Fashion Week-Bucharest - au fost necesari 15 ani de munca.
Studiile de pana acum demonstreaza o mare capacitate de adaptare a acestora", a mai aratat ministrul Attila Korodi. ... Prima dintre ele apartine societatii Ileximp Bistrita, a doua companiei Ecoprod Energy, iar cea de a treia societatii Pentium Satu Mare.
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a informat ca cele mai mari cantitati de alcool confiscate pe piata bihoreana provin din judetele Satu Mare si Maramures.
La eveniment au participat sefi ai IJPC din Bihor, Arad, Timis, Satu Mare, Cluj si Timis, alaturi de inspectorul-sef al Oficiului Regional al ANPC, Alexandru Andrasi, din Maramures.
Acesta a explicat ca la actuala editie participa 38 de firme din toata tara - Craiova (21%), Bucuresti (aproape 16%), Sebis - Arad (peste 10%), Ploiesti, Slatina, Suceava, Sibiu, Constanta, Bistrita, Dej, Brasov, Roman, Scornicesti si chiar Satu Mare.
O mare parte dintre produsele verificate aveau termenul de valabilitate expirat, acestea fiind totusi comercializate. ... In judetele Satu Mare si Dolj, s-a descoperit cascaval Rucar cu ambalaj bombat si pete de culoare alba la suprafata produsului si branza de burduf cu mucegai la suprafata, miros fetid si suprafata lipicioasa.
Cel mai mare proiect, de 634,4 milioane de lei, fara TVA, vizeaza executia tronsonului de autostrada Cernavoda-Medgidia si a fost atribuit companiei Colas.
• Bucuresti - Satu Mare; • Bucuresti - Baia Mare; • Bucuresti - Bacau; • Bucuresti - Suceava; • Bucuresti - Iasi.
Pentru Takko, orasele mici si mijlocii ofera o multime de oportunitati de dezvoltare, cererea de produse de moda este foarte mare, dar, in acelasi timp, pretul trebuie sa fie moderat.", explica Cosmin Ulmean, Country Manager Takko Romania.
Takko si-a obisnuit clientii cu cele mai noi tendinte la preturi mici, o mare diversitate de articole de imbracaminte, oferte atractive si promotii deosebite.
Unitatea din Turt, Jud. Satu Mare, este amplasata pe Str. ... retaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
FGH Fluid Grup Hagen din Carei, Satu Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
Noua campioana a Romaniei la juniori D este echipa Academiei "Gheorghe Hagi", care a castigat finala mare destul de greu in fata celor de la AFC Unirea Unghieni, 2-1.
In prezent, clientii Orange pot plati parcarea cu ajutorul telefonului mobil in orasele Bistrita, Oradea, Satu Mare, Targu Mures si Timisoara. Orange Romania este cel mai mare operator local de telefonie mobila, cu peste 10 milioane de clienti.
google-analytics.com