Cautare

17190 de rezultate pentru "satu mare deranjamente romtelecom" (4.23 secunde)
Cei mai puturosi in aceste alegeri prezidentiale au fost alegatorii din Satu Mare, a caror prezenta la urne a fost de numai 36,25%.
De altfel, candidatii Uniunii Civice Maghiare (UCM) ocupa toate locurile de pe listele Actiunii Populare la alegerile parlamentare din Harghita si Covasna, in timp ce in Mures, Satu Mare, Salaj si Maramures UCM are candidati doar la Camera Deputatilor pe listele AP.
In municipiul Satu Mare, Traian Basescu a cistigat, potrivit numaratoarei paralele, la o diferenta de 116 voturi, dupa ce in primul tur diferenta era intre cei doi candidati era de citeva mii.
in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj. La randul lor, aliatii din PUR ai PNL-PD si-au facut propriile socoteli.
Alti fosti deputati carora li s-a oferit functia de prefect sunt Stefan Marian Popescu-Bejat (PD) in judetul Gorj, Gyongyike Bondi (UDMR) in judetul Maramures, Radu Bud (PNL) in judetul Satu Mare si Ovidiu-Virgil Draganescu (PNL) in judetul Timis.
Cei 74 de membri ai CNAL si-au ales si noul presedinte in persoana primarului municipiului Satu Mare, Ilyes Gyula.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Satu Mare, ca democrat-liberalii au uneori impresia ca, la nivel de coalitie, discuta cu doua PSD-uri.
O intilnire organizata in scopul gasirii unor solutii pentru iesirea Trasurbanului din criza determinata de blocarea conturilor RAC de catre Directia Generala a Finantelor Publice a avut loc ieri la Primaria municipiului Satu Mare.
Primarii si secretarii de primarii din localitatile judetului Satu Mare au fost instruiti ieri cu privire la principalele dispozitii legale referitoare la actul administrativ, statutul alesilor locali in conformitate cu Legea 393/2004, contenciosul administrativ, respectiv constituirea, componenta, modul de sesizare si procedura de lucru a comisiei de disciplina potrivit HG 1210/2003.
Un alt secretar de stat liberal, Nicolae Lazin, detine un ha de teren arabil, dobindit in 1993, si o casa in Satu Mare, pe str.
Convoiul se afla in Romania pana la 25 mai, timp in care se va opri in Sibiu, Cluj-Napoca si Satu Mare.
Parlamentari, prefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, directori de agentii de dezvoltare regionala, agentii de mediu si regii din Bihor, Arad, Cluj, Satu Mare, Salaj, Alba, Hunedoara si Mures au semnat la sfarsitul saptamanii trecute, la Oradea, Declaratia de principii intitulata „Ardealul –
Operatorul roman a transportat anul trecut peste 500.000 de pasageri si a lansat cinci curse noi, spre Lviv, Satu Mare, Suceava, Paris si Frankfurt.
Masinaria infernala, pusa in miscare dupa toate regulile propagandei, nu ignora nici "implicarea" in chestiune a presei din Satu-Mare, circumscriptia electorala a deputatului care initiase legea.
Desi a pornit din Satu Mare hotarat sa revina la clasa Maraton, clasa pe care a castigat-o de doua ori (editiile 2011 si 2015), ieri, in urma verificarilor administrative si tehnice finale, Gyenes a fost nevoit sa schimbe categoria si sa se mute de la clasa Maraton la clasa SuperProductie.
Vicepresedintele PD, deputatul Cezar Preda (foto stanga), a declarat sambata la Conferinta Judeteana a PD Satu Mare ca "PD este principala forta politica in Romania, iar raportul de forte in Coalitie ar trebui rediscutat".
Cele doua cantarete si-au ingropat tatal la Satu Mare, orasul lor natal de care le leaga atatea amintiri. Lili si Manuela au avut parte de tristete si in adolescenta, cand mama lor a murit.
Ea a adaugat ca aceeasi parere o impartasesc si colegele din organizatiile Satu Mare, Dolj si Cluj. Pana o acuza pe Rovana Plumb ca nu s-a consultat cu nimeni din teritoriu atunci cand a decis sa faca declaratii publice de sustinere a lui Adrian Nastase.
De asemenea, este prevazuta construirea de drumuri cu patru benzi din Oradea spre Satu Mare si din Oradea spre Deva prin Beius", a precizat deputatul UDMR Bihor.
Simpatia nu mai este suficienta Organizatia PNL din Satu Mare se declara ingrijorata de "repetatele demersuri ale unor lideri politici de a destabiliza Partidul National Liberal prin declaratii si actiuni ostile".
google-analytics.com