Cautare

17190 de rezultate pentru "satu mare deranjamente romtelecom" (5.17 secunde)
Producatorul german de armament Rheinmetall va deschide un centru de mentenanta la Satu Mare. Potrivit unui purtator de cuvant al Companiei, citat de Reuters, aici va fi reparat armamentul greu folosit in razboiul din Ucraina.
Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti), A2: Necula Mihaita (Bucuresti) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Vidican Rares George (Satu Mare). ... Dansa Ciprian Florin (Satu Mare). Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) . Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucuresti)
O fetita de doar sase luni din Satu Mare a murit in ambulanta, in drum spre spital.
Ciprian Dansa (Satu Mare) / Arbitru VAR: ... Marius Omut (Satu Mare) / Observatori arbitri: Irina Mirt (Bucuresti) Stadion: Sepsi Arena, Sfantu Gheorghe (capacitate:
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultima saptamana de framantari politice a adus cu sine zvonurile tot mai raspandite ca o mare parte a manifestantilor sunt, de fapt, angajati ai companiilor multinationale care activeaza in Romania si care au fost trimisi cu forta de catre sefi la mitinguri.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? ... La MUNTE sau la MARE? ... Prietena mea face parte din marea majoritate a fetelor care sunt indragostite de plaja, mare si bronz.
Doru Dancus este presedinte al Sindicatului Tehnic Romtelecom Maramures, functie pe care o ocupa din 2003 si pana in prezent, a fost implicat in diverse activitati socio-culturale pentru sprijinirea si promovarea valorilor si obiceiurilor traditionale maramuresene si este casatorit cu Iuliana Dancus, directoarea Ansamblului Folcloric Transilvania din Baia Mare.
Dupa cum stiti, nu sunt un mare admirator al FMI care vine de multe ori cu solutii aplicate in tarile lumii a treia. ... Dar Romania a intrat in criza cu un deficit bugetar mare, 5,8% in 2008.
La trecerea in proprietate privata a BCR, nu putini au fost cei care au spus ca daca autoritatile nu s-ar fi grabit sa privatizeze Banca Romana de Dezvoltare (BRD), acum ar fi incasat pe aceasta cel putin o suma de 10 ori mai mare decat au primit la momentul vanzarii pachetului majoritar.
Seful Executivului de atunci, Calin Popescu Tariceanu, a dat asigurari ca banii obtinuti din privatizare vor fi cheltuiti in mod transparent de data aceasta, nu asa cum se proceda in trecut (exemple negative fiind privatizari precum Petrom sau Romtelecom).
Compania de cercetare de piata Synovate a realizat "Topul marcilor romanesti " - cel mai inedit clasament dedicat brandurilor de pe piata romaneasca, pentru a le identifica pe cele care se bucura de cel mai mare impact si de o notorietate ridicata in rindul consumatorilor.
Compania de cercetare de piata Synovate a realizat "Topul marcilor romanesti " - cel mai inedit clasament dedicat brandurilor de pe piata romaneasca, pentru a le identifica pe cele care se bucura de cel mai mare impact si de o notorietate ridicata in rindul consumatorilor.
Actiunile companiei nationale de utilitati Transelectrica au fost la mare cautare in perioada 14-28 iunie, cA¢nd au fost scoase la vA¢nzare.
Island Position = banner publicitar inconjurat in totalitate de text sau continut al site-ului respectiv, care are avantajul unei expuneri de mare impact asupra auditoriului site-ului. ... Avand dimensiunile 300x250 de pixeli, acest format are o suprafata de ~2,67 ori mai mare decat a unui fullbanner (468x60).
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Operatorul grec de telefonie OTE, actionarul majoritar al companiilor romanesti Romtelecom si Cosmote - prin divizia Cosmote Mobile Telecommunications SA-, are probleme cu justitia din tara mama dupa preluarea Germanos, cel mai mare retailer de aparatura mobila.
Tot printre primele puncte votate s-au aflat si proiectele privind infratirea Constantei cu Sankt Petersburg, al doilea mare oras al Rusiei.
Pai, domnul ministru, daca valoarea investitiilor era mai mare decat deficitul bugetar din 2008, atunci concluzia e simpla, ca banii nu s-au cheltuit pe consum, ci pe investitii", i-a spus Tariceanu lui Boc. ... Romtelecom, Hidroelectrica, Petrom, Romgaz, n-aveti bani, da?
Potrivit proiectului de lege privind regimul stabilirii si platii despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv de stat in timpul regimului comunist, Fondul Proprietatea va fi constituit din actiuni la circa 100 de companii, ca de exemplu BCR, CEC, Petrom, Electrica, Distrigaz, RomTelecom, CFR si Tarom, precum si din datoriile de recuperat ale Romaniei de la 14 state.
google-analytics.com