Cautare

17183 de rezultate pentru "satu mare deranjamente romtelecom" (4.54 secunde)
Primaria Satu Mare a fost nevoita sa gaseasca un alt amplasament, solutia fiind extinderea Pietei de Vechituri si mutarea aici a comerciantilor.
Autoritatea pentru Administrarea Participatiunilor Statului (AVAS) a blocat conturile a 28 de firme din judetul Satu Mare. Ele au in total datorii la Fondul Asigurarilor de Sanatate de aproape 38,4 miliarde de lei.
Este vorba de 36 de locuinte pentru rromi, a caror constructie a fost acordata unei firme din Satu Mare. ... "Sint atitea firme de constructii in Botosani care asteapta lucrari si s-a ajuns la una din Satu Mare ", a afirmat prefectul Roman.
Bugetul alocat de Primaria municipiului Satu Mare pentru organizarea editiei din acest an a Zilelor Orasului Satu Mare, va fi supus aprobarii consilierilor locali sub forma unui proiect de hotarire ce va fi dezbatut in sedinta de joi.
Pe de alta parte, Curtea de Conturi a mai constatat ca partidele au fost finantate de asociatii si fundatii care, prin lege, nu puteau sa dea bani formatiunilor politice, unul dintre cazuri fiind acela al donatiei de 34.000 de lei facuta PSD Satu Mare de Fundatia Umanitara Eurodemocratia.
SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, jud. ... SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... Pentru reabilitarea tronsonului la limita judetelor Bihor si Satu Mare, 47 km (DN 19), s-au inscris:
La finele lunii martie 2011, dupa o suita de declaratii si interpelari antiguvernamentale si antiprezidentiale, am fost invitat la ANI, pentru a fi instiintat ca a fost declansata din oficiu procedura de verificare a averii mele si fiicei mele minore (11 ani), avere compusa dintr-un apartament cu 3 camere in Satu Mare, un teren de 14 ari in satul natal (Dabaca, judetul Cluj) si un cont pentru salariu (la Banca Transilvania).
- Altfel spus, un pacient din Satu Mare care nu putea beneficia de explorarea angiografica, adica utilizarea razelor X si a substantei de contrast pentru a vizualiza sistemul vascular, va putea face aceasta investigatie la Satu Mare.
Sunt cercetati penal mai multi functionari din cadrul consiliului judetean Satu Mare si DSP Satu Mare, care ar fi coordonat acest centru.
Trei mii de astfel de certificate covid au iesit de la un centru de vaccinare amplasat chiar in incinta Vamii Petea din Satu Mare.
Un barbat din Satu Mare a devenit suspect principal intr-o crima nerezolvata de opt ani, fiind banuit ca a ucis-o pe actrita Gabriela Dorgai, dupa ce a fost arestat pentru ca si-a batjocorit propria fiica.
Este invazie de ciori in municipiul Satu Mare. Pasarile au pus deja stapanire pe toate parcurile publice, iar autoritatile se declara depasite de situatie.
Descoperire socanta intr-o padure din Satu Mare. Trupul neinsufletit al unui medic stomatolog, dat disparut de familie inca de ieri, a fost gasit de politisti in apropierea localitatii Baba Novac.
Autoritatile sanitare din Satu Mare sunt in alerta, dupa ce zeci de copii de la doua gradinite au facut enterocolita.
O angajata a Spitalului Satu Mare a fost filmata in timp ce ducea la masina saci cu faina si ulei
Interventie in forta a politistilor si jandarmilor in fata unui bar din Satu Mare dupa ce mai multi barbati au provocat un scandal urias.
Profesorii unui liceu din Satu Mare sunt terorizati de elevi. Unii profesori refuza sa mai vina la ore de frica elevilor.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Dan Petrescu Stadion: Municipal (Botosani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: ... Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Voda (Alba-Iulia)
google-analytics.com