Cautare

4088 de rezultate pentru "sanin ioan str jijia nr 12 bl 1214 iasi" (4.30 secunde)
 De la ora 12.00, se va restrictiona in totalitate traficul rutier, pana in jurul orei 23.00 pe Calea 13 Septembrie, de la intersectia cu Bd. ... Libertatii, intre Splaiul Independentei si Rond George Cosbuc, pe Str. Izvor si pe Str. ... Accesul riveranilor va fi permis pe Str.
CONSTANTIN de 47 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe str. Ghica Tei dinspre str. Judetului catre str. Maica Domnului, iar cand a ajuns la intersectia cu str.
Tot marti, intre orele 12:00 si 13:30, traficul va fi restrictionat pe Bd. Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii şi str. Batistei, sensul de mers catre Piata Romana si banda IV sensul spre Piata Universitatii, intre str.
La data de 17 martie 2011, ora 12:10, S. RODICA de 63 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe str. ... Mihai Bravu catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Tascu de 36 de ani din Bucuresti, care circula pe str.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Alexandru Obregia, dinspre str. Nitu Vasile către str. ... Mihaela de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Fiesta pe str. Resita, dinspre str. Izvorul Muresului către str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Circulatia va fi deviata pe str. ... Traficul auto pe str. Valea Ialomitei va fi inchis incepand de luni, 30 Ianuarie 2012, pe o perioada de doi ani pe tronsonul cuprins intre Drumul Taberei si str. ... Circulatia rutiera in zona se va desfasura deviat pe str.
Liviu Dragnea, secretarul general al PSD arata ca social-democratii detin 192 de mandate, PNL - 141 de mandate, PC - 19 mandate, iar UNPR - 12 mandate.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Noua unitate din Bacau functioneaza in format Standard pe str. Dumbravei, nr.2, cu o suprafata totala de 458 mp, din care sala de vanzari masoara 303 mp. In acelasi format se regaseste si cea din Targu Frumos, judetul Iasi, situata pe str. Cuza Voda, nr.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Ora de Iasi informeaza : TONUL S-A DAT LA IASI: ... Cadoul lui Ponta pentru Nichita, candidatura sub umbrela USL Victor Ponta a adus la Iasi vesti bune pentru liderii locali ai USL Gheorghe Nichita si Relu Fenechiu.
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Ioan Cuza, nr.89B si se intinde pe o suprafata totala de 363 mp, din care suprafata de vanzari masoara 238 mp. Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
In capitala Austriei, cei doi s-au indragostit, insa Eminescu a fost nevoit sa plece la Berlin, iar Veronica era asteptata la Iasi, langa familie.
L-am cunoscut pe Victor Surdu acum multi ani, mai exact in iunie 1975 cand au fost marile inundatii din tara, care au inceput de la Iasi.
Totodata, pana sambata la ora16.00, este in vigoare o avertizare de cod portocaliu pe afluentii Sucevei, Moldovei siBistritei din judetele Suceava si Neamt si de cod galben pe raurile Suceava, Moldova,Bistrita (judetele Suceava, Neamt), pe cele din bazinele hidrografice Trotus (judeteleHarghita si Bacau), Susita, Putna, Ramnicu Sarat (judetul Vrancea), Barlad (judetele Vasluisi Galati), Jijia (judetele Botosani si Iasi), pe afluentii Prutului inferior (judetele Vaslui siGalati), pe raurile mici din bazinele Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Lapus (judetulMaramures) si Mures superior (judetele Harghita si Mures).
google-analytics.com