Cautare

4085 de rezultate pentru "sanin ioan str jijia nr 12 bl 1214 iasi" (4.61 secunde)
Pentru buna desfasurare a evenimentului se va restrictiona traficul rutier pe Calea Victoriei, in perioada 01 septembrie 2017 orele 22.00 - 04 septembrie 2017 orele 07.00, perimetrul cuprins intre Piata Victoriei si Str. ... Pe durata restrictiilor se va permite traversul pe Calea Victoriei, pe Str. Sevastopol, Str.
Liderii PNL si PSD participa impreuna astazi la festivitatile organizate la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor Romane. La evenimentele organizate pe 24 ianuarie la Iasi participa presedintele Traian Basescu, membri ai Guvernului si parlamentari, dar si oficialitati locale.
Directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD 6 NV Satu Mare, Ioan Marchis, a organizat ieri o conferinta de presa.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Sambata 3 octombrie s-au desfasurat intrecerile pentru copii, 5-6 ani si 6-7 ani (0,85 km), 9-10 ani si 11-12 ani (1,4 km). ... Natiunile Unite, str.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de azi, 29.12.2010, s-au instituit sensuri unice de circulatie pe: - Str. Consecventei, dinspre Str. ... - Str. ... Bucuresti-Magurele catre Str. ... - Str. Teodor Mazilu, dinspre Str. Pucheni catre Str. ... - Str. Socolesti, dinspre Str.
Aceasta se va desfasura intre orele 12:00 - 16:00. ... Str. ... Str. Stirbei Voda, intre Str. ... Str. ... Dobrescu, Str. George Enescu, Str. Franklin si Str. ... George Enescu, Str. ... Averescu - Str. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
Aceasta se va desfasura intre orele 12:00 - 16:00. ... Str. ... Str. Stirbei Voda, intre Str. ... Str. ... Dobrescu, Str. George Enescu, Str. Franklin si Str. ... George Enescu, Str. ... Averescu - Str. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
Pentru buna desfasurare a evenimentului se va restrictiona traficul rutier pe Calea Victoriei, in perioada 14 aprilie 2017 orele 22.00 - 18 aprilie 2017 orele 05.00, perimetrul cuprins intre Piata Victoriei si Str. ... Pe durata restrictiilor se va permite traversul pe Calea Victoriei, pe Str. Sevastopol, Str.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Unirii ( Hanul lui Manuc), Parcul Cismigiu, Str. ... - Sediul DGASMB din str. Foisorului nr. 56-58, sector 3, - Sediul DGASMB din str. Salcetului nr. 5, sector 4, - Cantina sociala Grivita - calea Grivitei 216 sector 1, - Cantina sociala Agricultori - str. Orzari nr.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Ioan Botezatorul Bzi.ro: ... Ioan Botezatorul: ... Ioan Botezatorul, cel care l-a botezat pe mantuitorul Iisus in apele Iordanului • De ziua Sf. Ioan, peste doua milioane de romani isi sarbatoresc onomastica Astazi, 7 ianuarie, crestinii il sarbatoresc pe Sf. Ioan Botezatorul, cel care este cunoscut si caInaintemergatorul Domnului.
Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: ... Sunt convins ca respectul de sine ne va duce la situatia de a fi respectat in Europa." In jurul orei 10:00, presedintele Traian Basescu a sosit la Iasi.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
In scopul continuarii lucrarilor la obiectivul "Dublarea diametralei Nord - Sud - etapa I-a - pe tronsonul Buzesti - Berzei - Vasile Parvan", se inchide complet circulatia rutiera pe str. Stirbei Voda, intre str. Berzei si str. ... Calea Plevnei, str. ... Schitu Magureanu, str.
Dupa cum am mentionat in mai multe randuri in paginile cotidianului nostru, circulatia carutelor in municipiul Craiova a devenit, chipurile, legala in baza Hotararii Consiliului Local Craiova nr. ... In preambulul hotararii se mentiona pompos, dar neadevarat, ca este "in conformitate cu prevederile HG nr.
I.C.Bratianu, dinspre str. ... Lidia de 37 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Lunca Bradului, dinspre str. ... Cand a trecut de intersectia cu str.
google-analytics.com