Cautare

44 de rezultate pentru "salcamilor 53 livada" (2.80 secunde)
Livada contine plantatii de : ... In timp ce o livada traditionala romaneasca numara 300 metri/ha, in cadrul fermei La Mosie sunt 2.500 meri/ha. ... Societatea care detine aceasta livada are acelasi patron.
Am vazut un corp oval, cu marimea aparenta a unui avion de vanatoare MiG-21, privit de la 3-4000 de metri - deci 4 miimi - zburand paralel cu coama unui acoperis, perfect rectiliniu, parcurgand in 45-50 secunde 50-60 de grade de orizont si disparand dincolo de crengile salcamilor dintre blocuri.
Primul set de probleme prezentat a fost legat de aplicarea legilor fondului funciar, fostul prefect referindu-se la retrocedarea si punerea in posesie pana in primavara asupra terenurilor, in suprafata totala de aproximativ 1.300 de hectare, de pe raza comunelor Turulung, Livada, Mediesu Aurit si Viile Satu Mare, transferate in toamna anului trecut prin hotarare de Guvern din patrimoniul Statiunii de Cercetari Livada in domeniul privat al statului si la incheierea actiunii de identificare de catre Agentia Domeniilor Statului a tuturor terenurilor disponibile din suprafata totala administrata (circa 2.500 hectare), pentru a fi retrocedate persoanelor fizice indreptatite, actiune care a avut termen de finalizare data de 15 ianuarie 2005.
Oradea, Bors, Sacuieni, Marghita, Beius, Alesd, Balc, Chislaz, Ciumeghiu, Cighid, Livada, Madaras, Salonta, Sannicolau de Munte, Beius-Delani. ... In Livada au fost construite doua sere pentru legumicultura pe o suprafata de 2 ha, care sunt incalzite cu apa geotermala.
Anul aceasta, festivalul va fi mai sarac, dar tot se va organiza", a declarat Jivita Balaci, responsabil cu livada de smochini din Svinita.
La standul nostru puteti gasi siropuri si dulceturi naturale 100% facute din fructe de padure, culese din flora spontana si din ce creste la noi in livada. ... afine, coacaze, flori de brad, merisoare, catina si din nuci, gutui, prune, cirese (din livada noastra).
La standul nostru puteti gasi siropuri si dulceturi naturale 100% facute din fructe de padure, culese din flora spontana si din ce creste la noi in livada. ... afine, coacaze, flori de brad, merisoare, catina si din nuci, gutui, prune, cirese (din livada noastra).
La standul nostru puteti gasi siropuri si dulceturi naturale 100% facute din fructe de padure, culese din flora spontana si din ce creste la noi in livada. ... afine, coacaze, flori de brad, merisoare, catina si din nuci, gutui, prune, cirese (din livada noastra).
Se deplasa spre est, cam la 20-25 metri deasupra solului, producand un puternic curent de aer care rasucea varfurile salcamilor si stejarilor, lasand in urma o jerba de scantei stralucitoare lunga de 8-10 metri.
Intrucat nu functioneaza la sediul declarat, pe strada Salcamilor, numarul 18B, firma detinuta de Valer Ceontea, din satul Viisoara, comuna Alexandru cel Bun, judetul Neamt, nu a putut fi verificata de comisarii Garzii, astfel incat se prezumeaza un prejudiciu de 1.
Astfel, pentru introducerea gazului in Barsau, Certeze, Doba, Dorolt, Lazuri, Livada, Micula, Orasu Nou, Sanislau, Ciumesti, Vama si Tasnad vor fi alocate 5,23 milioane de euro.
El, cu mama, sora M si fratele V (cu trei ani mai mare), veneau din Camara, un cartier marginas din Sighetu-Marmatiei, situat cam la 3 km de centrul orasului, si urcau pe o coasta domoala, pe o carare care trecea pe langa o livada.
Intr-una dintre nopti, intre 2 si 6 septembrie 1972, imediat dupa miezul noptii, in satul Valea Plopului, judetul Prahova, din sudul Romaniei, Vasile Carabus, un paznic de noapte la cooperativa agricola din comuna Posesti, a vazut de pe dealul Tabacioi un obiect stralucitor, o stea cu coada galbena, care a traversat cerul, oprindu-se si aterizand apoi lin intr-o livada situata la aproximativ 2 kilometri de el, pe dealul La Odaia.
avea noua ani si urca pe o carare o coasta domoala, langa o livada, impreuna cu mama, sora M, fratele V, dar si cu alte persoane.
Trebuie administrator ca lumea, trebuie oameni care sa le ingrijeasca asa cum trebuie, trebuie oameni care sa ingrijeasca livada de la Zatun, spatiile verzi si terenurile de sport de la Vladesti si Zatun.
un complex ce cuprinde ferma piscicola si livada), in perioada desfasurarii summitului NATO, am alimentat utilajele cu motorina de la benzinaria detinuta de Adina Iacob, situata la intrarea in satul Cheia.
Mi-ai luat poamele din livada cu carul si te-ai dus cu el. Ti-ai pus pliscul cu zece mii de nari pe stanca izvoarelor mele, si le-ai sorbit din adanc si le-ai secat.
in ce priveste studiile declarate, Ciocan nu se gaseste pe nici un tablou de absolventi la Liceul Agricol din Livada, unde sustine ca si-a luat bacalaureatul, iar diploma sa de licenta in stiinte juridice nu a fost vazuta de nimeni la Prefectura sau la Ministerul Administratiei si Internelor, in perioada cit a fost prefect, si nici la Consiliul Judetean, unde exercita functia de vicepresedinte din iunie 2004.
Convoiul esuat era compus din remorcherul "Livada", proprietate a Celhart Donaris Braila, remorcherul "Taifun" si slepul 1883, incarcat cu 985 de tone de busteni.
Aproximativ 1,3 hectare din "Colectia nationala de caisi", asa cum e numita livada, vor fi mutate de pe terenul unitatii pomicole, intrucat terenul are un nou proprietar.
google-analytics.com