Cautare

2453 de rezultate pentru "rusu ioan" (2.82 secunde)
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... intre timp, paznicul Rusu urma sa il astepte in strada.
Deputatul PSD Mihaela Rusu si-a inaugurat ieri biroul parlamentar. La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei.
Bogdan Rusu, atacant la CS Mioveni. Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
Acesta are mai multe dulapuri si sertare, care au fost inchise de fostul sef al unitatii Gheorghe Rusu si pe care actualul conducator, Mihai Axinte, nu le poate deschide.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Adrian Rusu a fost diagnosticat cu entorsa de genunchi si intindere a ligamentului colateral intern si va rata primele etape din acest an. ... Pandurii a ramas fara fundas dreapta dupa ce Adi Rusu s-a accidentat la genunchi in prima repriza a amicalului cu Duisburg (3-2).
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica intitulata "MESAGER INTRE CER SI PAMANT", pe care o puteti citi in continuare.
Casa Rusu organizeaza Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie in magazine/ In 29 noiembrie, Casa Rusu lanseaza magazinul online de Black Friday Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, organizeaza primul sau Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
Brata, Rada, Cardoso, Voiculet si Rusu Blestemul accidentarilor ii urmareste pe panduri si in tarile calde. ... Cardoso, Voiculet si Adi Rusu. ... Petre Grigoras isi face probleme pentru Rusu, suspect de ruptura a ligamentelor, insa semnele postaccidentare sunt bune.
Directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD 6 NV Satu Mare, Ioan Marchis, a organizat ieri o conferinta de presa.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Ioan Botezatorul Bzi.ro: ... Ioan Botezatorul: ... Ioan Botezatorul, cel care l-a botezat pe mantuitorul Iisus in apele Iordanului • De ziua Sf. Ioan, peste doua milioane de romani isi sarbatoresc onomastica Astazi, 7 ianuarie, crestinii il sarbatoresc pe Sf. Ioan Botezatorul, cel care este cunoscut si caInaintemergatorul Domnului.
La Primaria Generala mai candideaza Vasile Lincu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ioan Ionita Teodosiu (Partidul Alianta Socialista) si independentul Nicusor Daniel Dan, presedinte al Asociatiei "Salvati Bucurestiul".
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Andrei Rusu, vicepresedinte al filialei judetene, a fost cel mai vehement critic al acestei situatii. ... trece printr-o criza dupa sase luni de guvernare, datorita diferentelor ideologice intre cele doua partide si a orgoliilor si intereselor de grup“, a spus Rusu.
google-analytics.com