Cautare

714 de rezultate pentru "rusu ana" (4.03 secunde)
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... intre timp, paznicul Rusu urma sa il astepte in strada.
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei.
Bogdan Rusu, atacant la CS Mioveni. Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
Deputatul PSD Mihaela Rusu si-a inaugurat ieri biroul parlamentar. ... intilnirea cu ziaristii a avut loc la sediul PSD Satu Mare, acolo unde a fost amenajat si biroul parlamentar al de-putatului Mihaela Rusu.
Potrivit rechizitoriului, George Copos - patron al echipei Rapid, actionar la firmele Ana Electronic, Ana Group, Ana Hotels, Ana Pan, Ana Teleferic, Ana International, Ana Imep si Switel Corporation - este acuzat de o frauda de peste un milion de euro.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Acesta are mai multe dulapuri si sertare, care au fost inchise de fostul sef al unitatii Gheorghe Rusu si pe care actualul conducator, Mihai Axinte, nu le poate deschide.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Adrian Rusu a fost diagnosticat cu entorsa de genunchi si intindere a ligamentului colateral intern si va rata primele etape din acest an. ... Pandurii a ramas fara fundas dreapta dupa ce Adi Rusu s-a accidentat la genunchi in prima repriza a amicalului cu Duisburg (3-2).
Casa Rusu organizeaza Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie in magazine/ In 29 noiembrie, Casa Rusu lanseaza magazinul online de Black Friday Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, organizeaza primul sau Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
Brata, Rada, Cardoso, Voiculet si Rusu Blestemul accidentarilor ii urmareste pe panduri si in tarile calde. ... Cardoso, Voiculet si Adi Rusu. ... Petre Grigoras isi face probleme pentru Rusu, suspect de ruptura a ligamentelor, insa semnele postaccidentare sunt bune.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
Ana Birchall nu mai figureaza printre candidatii PSD la alegerile parlamentare. ... Presedintele PSD sustine ca Ana Birchall a renuntat la candidatura. ... Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Din comitetul interimar mai fac parte si 21 de membri ai PD Satu Mare, nelipsind fostul presedinte Mihai Rusu, ex vicepresedintii Felician Pop, Beniamin Kira, Mihai Lohan si Ioan Ardelean, dar si fostii lideri ai "agrarienilor”, Viorel Pintea si Constantin Raduc.
Andrei Rusu, vicepresedinte al filialei judetene, a fost cel mai vehement critic al acestei situatii. ... trece printr-o criza dupa sase luni de guvernare, datorita diferentelor ideologice intre cele doua partide si a orgoliilor si intereselor de grup“, a spus Rusu.
Consilierul judetean PNL Pavel Rusu risca sa fie exclus din partid, din cauza ca a incalcat o decizie politica. ... Paradoxal, candidatura lui Pavel Rusu a fost anuntata de democrat-liberali, care au motivat ca are experienta in functie, lucru sustinut si de candidat.
Consilierul judetean PNL Pavel Rusu risca sa fie exclus din partid, din cauza ca a incalcat o decizie politica. ... Paradoxal, candidatura lui Pavel Rusu a fost anuntata de democrat-liberali, care au motivat ca are experienta in functie, lucru sustinut si de candidat.
google-analytics.com