Cautare

714 de rezultate pentru "rusu ana" (3.59 secunde)
Presedintele Traian Basescu i-a facut cadou, luni, o icoana, Sofiei Rusu, batrana sinistrata din localitatea bacauana Saucesti, pe care a ajutat-o cu materiale de constructie ca sa-si refaca locuinta, seful statului participand la inaugurarea casei respective.
Una dintre marile surprize cu care a venit PNL la aceste alegeri este prezenta manelistului Ovidiu Rusu pe colegiul pentru Camera Deputatilor din municipiul Brasov, din zona Bartolomeu-Tractorul.
Proiectul care viza reabilitarea drumului cuprindea atat partea din Petrosani, pana la Rusu, in zona telescaunului, cat si partea de drum forestier care duce in statiunea turistica Parang si se ridica la valoarea de 5.529.930 RON, pentru partea Rusu - Parang, plus alte 600.000 RON, pentru partea Petrosani - Rusu.
In urma extinderii capacitatii de productie, la finalul anului 2013 s-a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 18 procente fata de momentul demararii proiectului, din care 15 % reprezinta cifra de afaceri obtinuta din activitatea de export, iar estimarea pentru anul 2014 este ca cifra de afaceri a companiei Rus-Savitar sa inregistreze o crestere de pana la 28%", a declarat Cristian Rusu, director general Rus-Savitar.
Pe Adi Rusu l-am pierdut pentru circa doua luni si a fost achizitionat Ungurusan de la 'U' Cluj. ... "Din pacate, am avut parte de o accidentare a lui Rusu in cantonament, dar acesta este fotbalul.
Sincer, nu cred ca i-ar putea inlocui pe Stromajer, Chiriches, Rusu sau altcineva", a spus Grigoras. ... Cluj, Ungurusan a profitat de accidentarile lui Rusu si Pleasca si va incepe returul ca titular in echipa lui Petre Grigoras.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Prin organizarea acestui targ raspundem nevoilor celor care sunt in cautarea de produse destinate Sarbatorilor, iar in acest an ne-am diversificat sortimentul tocmai pentru a oferi cea mai larga gama de produse specifice sezonului", a declarat Mugurel - Horia Rusu, directorul general al Hornbach Romania.
Echipajul masculin de dublu rame fara carmaci, in componenta Neculai Aniculesei, Dumitru Mariuc, a luat aurul cu timpul de 6 min 47 sec 71/100, o alta medalie de aur fiind cucerita la 8+1 feminin (Gianina-Elena Beleaga, Elena Turta, Alina-Elena Pop, Iuliana Popa, Ana-Maria Boca, Giorgiana Cucu, Mihaela-Teodora Berindei, Denisa-Maria Albu, Georgiana Danciu), in 6 min 34 sec 98/100, fiind urmat la aproape trei secunde de echipajul american.
Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana. ... UPDATE ORA 20:15 Regele Mihai a fost inmormantat langa Regina Ana, alaturi de care a trait 68 de ani.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Ana Foca. ... Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
Regele Mihai a cunoscut-o pe principesa Ana de Bourbon-Parma la Londra, in 1947, cand a participat la casatoria principesei Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu principele Philip, duce de Edinburgh.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
Ana, plecata in strainatate, revine in satul natal din Delta Dunarii, pentru a participa la inmormantarea bunicului ei, Dumitru. Totul ia o intorsatura neasteptata atunci cand Ana descopera intamplarile tragice prin care au trecut bunicii ei, determinate de traditiile si mentalitatile unei lumi arhaice.
Evaluatorul Rusu da cu nuca-n perete Pe 1.03.2002, firma DAGMAR COM SRL inchiriase de la persoana fizica Elena Tomescu, pe o perioada de 49 de ani, un spatiu comercial situat in Craiova, pe strada Imparatul Traian (fosta Siloz) nr.
google-analytics.com