Cautare

15 de rezultate pentru "rusan ghe" (3.01 secunde)
Aflu, cu amaraciune, ca a murit Romulus Rusan (Autor: Lucian Avramescu) Scriitorul Romulus Rusan, pe care l-am cunoscut bine inca din tineretea mea jurnalistica la Valcea, a incetat sa mai respire noaptea trecuta.
Ghe. ... Ghe. Magheru dinspre P-ta Universitatii catre P-ta Romana si care, dupa accident, a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Ghe. ... Ghe. Ionescu Sisesti pe sub Podul Straulesti si, la aprox. 100 m, a sarit de pe mal in albia Lacului Straulesti incercand sa fuga prin apa.
In redactia revistei Tribuna l-am intalnit in 1960 pe Romulus Rusan, care avea sa devina punctul meu de sprijin in univers, nu numai atunci, ci si in toate deceniile care au urmat.
Nicolae Corneanu, Radu Filipescu, Monica Lovinescu, Sorin Iliesiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragos Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tanase, Constantin-Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile si Alexandru Zub.
Iar pentru cei 5 ani de zile in care firma bucuresteana Danubiu Elite SRL, administrata de Dan Lucian Rusan, a folosit suprafata de 800 de hectare de teren acoperita de apa si stuf, am sa cer daune, pentru ca, fiind in litigiu cu ADS, primaria nu a incasat nici un leu redeventa", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Gheorghe Topalu (foto), primarul comunei Aliman.
In fruntea ei se aflau Doinita, pe numele ei stiut Ana Blandiana, Romica Rusan, scriitor si sot, conjudeteanul meu, jurnalistul Petrica Bacanu.
Numele real al Anei Blandiana este Otilia Valeria Rusan, nascuta Coman. Pseudonimul literar isi are originea in satul natal al mamei sale - Blandiana, judetul Alba - din care a desprins si prenumele.
Ghe. Bratianu, op.cit. , pag. 170. 8. I. Nistor, Basarabia nr.10/1990, pag. 159. 9. N. Iorga, Istoria romanilor pentru poporul romanesc, Chisinau 1992, pag.
Gheor-ghe Stefan, dupa ce a fost suspendat din functia de presedinte al PNL pentru ca demisionase din Comitetul Executiv al PNL, alaturi de Gheorghe Flutur pentru a sustine PLD, a anuntat saptamana tre-cuta ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
GORGHE - forma ce apare deseori ca eroare de scriere sau scurtare, dand lui g chirilic valoarea lui ghe; este evident insa ca forma a circulat si in grai.
Domnii Moldovei au stapanit Transnistria Dupa ce in 1574, Ion Voda Armeanul pomenea de tara noastra a Moldovei de dincolo de Nistru”, dupa ce in 1602 boierii (13) vorbesc de neamurile lor de peste Nistru, Ghe.
Ghe. Manu dinspre Calea Victoriei catre Calea Buzesti. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 18, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si trafic, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un stalp de iluminat public.
MIHAI de 29 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Polo, pe bd. Lascar Catargiu dinspre P-ta Romana catre P-ta Victoriei. Cand a ajuns la intersectia cu str. Str. Ghe.
Ghe. I. Sisesti - sos. Bucuresti - Targoviste sau sos. Straulesti catre Pasajul Jiului; - DN1 - bd. Stematin - Aleea Privighetorilor - str.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com