Cautare

692 de rezultate pentru "rotaru carmen" (2.56 secunde)
Carmen Harra a acordat un interviu site-ului www.starsstreet.ro despre starea de sanatate a doamnei Teo Trandafir. ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... - In alta ordine de idei, ce mai face Carmen Harra? Carmen Harra:
Omul zilei - Florin Rotaru Director general Biblioteca Metropolitana Bucuresti De Ziua Diplomatiei Ruse, sarbatoare profesionala instituita de presedintele Vladimir Putin in 2002, directorul general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Florin Rotaru, a primit din partea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, medalia "Puskin", medalie ce i-a fost inmanata de catre ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov.
Noi am redus din iunie tariful de la 17,85 la 11,9 dolari, conform contractului, dar pentru a ne acoperi investitiile trebuie sa ajunga la 35 de euro“, a declarat consultantul administratorului Eco Sud, Ioana Rotaru. ... Ioana Rotaru a invocat o ordonanta de guvern, nr.
Noi am redus din iunie tariful de la 17,85 la 11,9 dolari, conform contractului, dar pentru a ne acoperi investitiile trebuie sa ajunga la 35 de euro“, a declarat consultantul administratorului Eco Sud, Ioana Rotaru. ... Ioana Rotaru a invocat o ordonanta de guvern, nr.
Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Consilierul judetean Ion Rotaru a renuntat la calitatea sa de membru PD pentru a se inscrie in PLD, el fiind ales vicepresedinte al filialei Prahova a PLD.
Constantin Rotaru, presedintele Partidului Alianta Socialista, care se va transforma in Partidul Comunist Roman, a afirmat ca sistemul politic romanesc are nevoie de "o interventie chirurgicala" care sa readuca stanga pe scena politica romaneasca.
Adi Rotaru, manager Minisoft Si asta este poate doar ceea ce se vede din Capitala. ... Daca de la Primarie nu am putut obtine pana la publicarea acestui material mai multe informatii, am reusit sa vorbim cu Adi Rotaru, managerul firmei Minisoft, partener al furnizorului de solutii Wi-Fi Wavion.
Mihai Rotaru a anuntat ce posturi va intari Universitatea Craiova in iarna: ... Mihai Rotaru, actionarul echipei Craiova, a vorbit despre aceasta decizie. ... Staff-ul tehnic va decide totul", a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport. Intrebat despre veniri, Rotaru a explicat:
La inceputul acestui an s-a lansat in muzica si a avut un real succes cu cele doua single-uri, DOMINO” si S.O.S”, iar toata lumea o stie de Carmen, de altfel acesta fiind si numele ei de scena. ... De unde i se spune Carmen?
Actrita Carmen Stanescu a murit in noaptea de miercuri spre joi, la varsta de 92 de ani, a confirmat pentru News.ro un reprezentant al Teatrului National I.L. ... Carmen Stanescu s-a nascut la 29 iulie 1925, in Bucuresti. ... Carmen Stanescu a fost distribuita si in numeroase filme:
Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.
Bebe Cotimanis, Carmen Tanase, Stefan Velniciuc, Mirela Stoian, Adi Gheo, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Vlad Ianus. ... Dana Rotaru Distributie: ... Bebe Cotimanis, Carmen Tanase, Stefan Velniciuc, Mirela Stoian, Adi Gheo, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Vlad Ianus. ... Catalin Rotaru;
Primul pe lista neagra a fost Savel Rotaru. ... Expunerea prea lunga sustinuta de Savel Rotaru a ridicat adrenalina in rindul consilierilor, iar presedintele CJ, conservatorul Eugen Durbaca, a avut si citeva recomandari la adresa liberalilor.
Oana Rotaru, purtatorul de cuvant al PIN Bucuresti, a solicitat RA-APPS sa faca publica lista persoanelor care locuiesc in mod ilegal in imobile de protocol si sa rezilieze aceste contracte.
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, Domino”, care a fost lansat miercuri, 27 ianuarie.
Celebra nutritionista Carmen Bruma, sotia nu mai putin celebrului realizator TV Mircea Badea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de bilant profesional al anului care a trecut, mesaj pe care il puteti citi in continuare:
google-analytics.com