Cautare

154 de rezultate pentru "romtelecom" (8.62 secunde)
Romtelecom a lansat ieri prima oferta de pachete integrate de internet de banda larga si voce pentru afacerile mici si mijlocii.
Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a semnat ieri la Bucuresti contractul de consultanta privind serviciile financiare pentru vanzarea pe piata de capital a pachetului de actiuni detinut de statul roman la Romtelecom, impreuna cu consortiul compus din Credit Suisse (Europe) Limited si IEBA Trust.
Sub deviza "Sarbatori, colinde si voie buna/Tot atatea feluri de a te apropia de cei dragi", Romtelecom a sarbatorit alaturi de angajati, autoritati locale si judetene si colaboratori apropierea Sarbatorilor de iarna.
Daca vreti sa va construiti propriul site pe Internet, atunci trebuie sa stiti ca RomTelecom va pune la dispozitie servicii de gazduire web.
RomTelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, care contine un set de informatii mai bine structurate si mai usor de parcurs.
Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane in reteaua companiei efectuate in orele de varf, coborand nivelul la cel pentru apelurile locale, si cu 17% costurile pentru apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania, a anuntat operatorul de telefonie.Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard, care are un pret de 1,89 eurocenti/minut), si de 4,5 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apelurile catre alte retele fixe.Reducerile se aplica in cazul persoanelor fizice si reprezinta beneficii acordate clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania.Totodata, Romtelecom a schimbat si denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera.
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar.
Romtelecom desfasoara pana pe 31 decembrie 2006 o promotie destinata clientilor persoane fizice care solicita instalarea unei linii telefonice principale sau ISDN 2, care solicita mutarea exterioara a liniei sau care au cereri de instalare a unei linii telefonice in asteptare si beneficiaza de solutie tehnica in perioada promotiei.
Romtelecom ataca piata de televiziune digitala prin satelit cu serviciul Dolce, avand ca slogan "televiziune digitala totala". Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA.
Romtelecom a renuntat la o investitie in valoare de jumatate de miliard de euro in Romania si acuza Guvernul ca descurajeaza dezvoltarea telecomunicatiilor.
Privatizarea totala a operatorilor RomTelecom si POSTelecom, precum si a Societatii Nationale de Radiocomunicatii (SNR) se va realiza pana in 2006, aceste operatiuni constituind prioritatile ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), Zsolt Nagy.
Posibilitatile lor de dezvoltare sint insa oprite si de accesul dificil la bucla locala a Romtelecom. ... Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va incerca sa impuna Romtelecom anumite obligatii legate de controlul tarifelor de interconectare, au anuntat oficialii acestei institutii.
RomTelecom a redus, la inceputul lui ianuarie, tarifele pentru apelurile internationale efectuate de la posturile telefonice publice, po-trivit unui comunicat al companiei. ... De asemenea, RomTelecom a majorat intervalul intre doua impulsuri de la 15 secunde la 22,5 secunde.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI) estimeaza ca va obtine in acest an trei miliarde de lei (echivalent a un miliard de dolari) prin listarea la bursa a pachetului de 46% din actiuni pe care statul il mai detine la RomTelecom, a declarat ministrul Zsolt Nagy (foto), citat de Mediafax.
Romtelecom a deschis un centru de gazduire a datelor, sub denumirea de Cyber Host. ... Valoarea investitiei se ridica la aproximativ zece milioane de euro, dupa datele furnizate de Victor Vasile Voicu, director de Internet si Date din cadrul Romtelecom.
Reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei vor semna astazi contractul de consultanta pentru vanzarea pe piata de capital a pachetului de actiuni detinut la RomTelecom, cu banca de investitii Credit Suisse First Boston.
Actiunile pe care statul le detine la compania RomTelecom ar putea fi listate cel mai probabil in 2007, nefiind exclusa insa nici posibilitatea ca operatiunea sa aiba loc pana la sfarsitul anului, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, citat de Mediafax.
Operatorul de telefonie fixa RomTelecom analizeaza posibilitatea achizitionarii unor firme care ofera servicii de conectare la Internet in diferite cartiere, a declarat ieri directorul coordonator de servicii de infrastructura al companiei, Victor Voicu, citat de Mediafax. ... Reprezentantul RomTelecom nu a putut da o data exacta pentru achizitii.
Clientii persoane juridice ai Romtelecom vor putea efectua de la 15 octombrie, apeluri locale si nationale in retea, la un tarif unic de 0,027 euro pe minut, fara tva.Tariful ramane neschimbat indiferent de ora sau de zi, a anuntat azi operatorul de telefonie fixa.
google-analytics.com