Cautare

17184 de rezultate pentru "romtelecom satu mare" (4.00 secunde)
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
ROMTELECOM, compania care a detinut ani de zile monopolul pe piata telefoniei fixe, vrea sa se schimbe la fata. Noul boss al operatorului român de telefonie, Yorgos Ioannidis, anunta modificari substantiale ale strategiei prin care ROMTELECOM intentioneaza sa-si recâstige clientii.
Romtelecom ar vrea sa scape de stampila de "operator de telefonie fixa" (Autor:
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Decizie istorica a noii conduceri Romtelecom. ... Romtelecom lanseaza de astazi prima faza a proiectului „Clientul pe locul 1“ care marcheaza începutul luptei de recâstigare a clientilor care au renuntat în ultimii ani la serviciile companiei.
Vartolomeu Bartos, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Satu Mare (fosta Directie a Muncii), a avut anul trecut venituri din salarii de 305 milioane de lei, aproximativ 25 milioane de lei/luna.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Costul convorbirilor telefonice se vor ieftini de la 1 ianuarie 2006 datorita scaderii tarifelor de interconectare ale RomTelecom, decizie luata recent de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Discurs sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, la evenimentul TSD Satu Mare - 14.05.2014 Transcriere Multumesc mult de tot! ... Ma gandeam sa ma inscriu in TSD Satu Mare ca sa primesc si eu o invitatie.
Fostul premier s-a inscris in PNL Satu Mare si spera in refacerea USL printr-un congres extraordinar alPNL Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a anuntat joi, la Satu Mare, ca revine in PNL.
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena:
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. ... Prin intermediul unei firme a sale, Radu Bud este dealer Citroen in Satu Mare.
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
in cadrul unei conferinte de presa desfasurata ieri, liderul Sindicatului din invatamintul Preuniversitar Satu Mare, Ioan Dragan, a raspuns acuzatiilor care i-au fost aduse in cadrul primei conferinte de presa a nou infiintatului Sindicat Liber din invatamint Satu Mare (afiliat la FLI), acuzatii lansate de liderul local al acestuia, Virgil Roman.
Incepand cu data de 1 februarie 2005, abonamentele RomTelecom s-ar putea scumpi. Printr-o solicitare formulata catre Autoritatea de Reglementare in Comunicatii (ANRC), RomTelecom cere o rebalansare a tarifelor abonamentelor telefonice.
Prin vanzarea diviziei de telefonie mobila CosmoRom, compania RomTelecom va avea cale libera catre piata de capital.
Investitiile RomTelecom in infrastructura de telecomunicatii s-au redus anul trecut cu mai mult de o treime, iar compania nu prevede o majorare semnificativa in 2006, a declarat ieri James Hubley, directorul general RomTelecom.
google-analytics.com