Cautare

2027 de rezultate pentru "romtelecom dolce mangalia telefon" (3.48 secunde)
Liberalii din Mangalia si-au stabilit candidatii pentru Consiliul Local, ordinea acestora urmand a fi stabilita in urma unor discutii comune. ... Locomotiva partidului va fi Viorel Oleniuc, managerul Sanatoriului Balnear si reales presedinte al PNL Mangalia, dupa demisia intempestiva a lui Ionut Vaida.
sunt amanate validari de candidati social-democrati in asteptarea primarilor de la Mangalia, 23 August, Valu lui Traian si care or mai fi, in timp ce edilii in cauza ar putea sa le spuna inainte de alegeri ca le pare rau, dar raman in PDL.
Canditatul PSD pentru Primaria municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, prezentat ieri alaturi de ceilalti candidati constanteni la lansarea organizata la Teatrul Fantasio din Constanta, a declarat ca isi doreste sa castige alegerile pentru a reda zambetul mangaliotilor.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. Cunoscand bine situatia prin care trece orasul Mangalia, Tusac a cerut autoritatilor constantene sa se implice in rezolvarea acestor probleme.
La initiativa "Fundatiei pentru Promovarea Idealurilor Europene" (FPIE), reprezentanti ai mai multor partide politice au semnat ieri protocolul de colaborare intitulat "Alianta Salvati Mangalia si Sudul Litoralului Romanesc".
Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a inaugurat vineri noul punct de lucru al Casei Judetene de Pensii Constanta la Mangalia, in prezenta subprefectului Claudiu Palaz si a directorului Casei Judetene de Pensii, Carmen Raducu.
Consiliul Judetean Constanta coordoneaza actiunile de colectare bunurilor pentru sinistratii din zona Moldovei la nivelul intregului judet Constanta si vine in sprijinul administratiei locale din Mangalia prin amplasarea unui cort in fata Fundatiei pentru Tineret Mangalia - zona sens giratoriu.
Tocmai de aceea ma vad nevoit sa vin cu o serie de precizari clare”, a precizat parlamentarul PD-L ca urmare a articolului aparut in “Replica”, precizarile lui Zanfir Iorgus fiind acelea ca “timp de 12 ani m-am luptat ca aceasta padure sa “vina" in patrimoniul municipiului Mangalia, ca un bun al locuitorilor orasului.
Mai multi consilieri locali din Mangalia se pregatesc sa il dea in judecata pe edilul municipiului, Claudiu Tusac (foto). ... Initiativa alesilor locali (de la PNL, PD-L, PRM si PC) vine dupa ce primarul Claudiu Tusac a cerut dizolvarea Consiliului Local Mangalia inca de la inceputul acestei luni.
In fine, trecand peste toate scandalurile care au avut loc la Mangalia, de retinut totusi faptul ca deputatul PD-L Zanfir Iorgus incearca acum sa remedieze o situatie in care si el a fost implicat.
Tragi-comedia de la Mangalia se anima pe zi ce trece, consilierii locali certati cu primarul Claudiu Tusac gasind noi metode de a-si demonstra dreptatea. ... Ieri, o veste “bomba” s-a “teleportat” la Mangalia prin intermediul faxului si apoi a fost data mai departe catre Prefectura:
Liberalul Viorel Oleniuc (foto) a fost demis ieri din functia de manager al Sanatoriului Balnear din Mangalia, oficialii Ministerului Sanatatii motivandu-si decizia prin incompatibilitatea dintre calitatea de manager si cea de consilier local ales pe listele PNL.
In alta ordine de idei, de mentionat ca Zanfir Iorgus a participat, vineri, alaturi de colegii sai din PD-L, la negocierile cu PSD privind lamurirea mai multor probleme legate de numirea sefilor de deconcentrate, dar si pentru incercarea de deblocare a situatiei de la Mangalia.
Dobrogeanu, iar alte blocuri pentru familiile din localitate vor fi ridicate de catre Santierul Naval Daewoo Mangalia", conchide Zamfir Iorgus.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a scos ieri la vanzare Santierul Naval Mangalia, termenul limita pentru depunerea ofertelor finale fiind 3 iulie. ... Santierul Naval Mangalia are un capital social de 5.276.010 lei, iar activitatea principala consta in constructia si repararea navelor.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit pana ieri, cand era termenul limita, o singura oferta pentru privatizarea Santierului Naval Mangalia, din partea companiei 2x1 Holding Cape Midia Shipyard SA Constanta.
Mangalia a devenit, in ultima vreme, unul dintre cele mai bogate orase din tara, iar localnicii au devenit adevarati brokeri imobiliari. Cel putin asta reiese din numarul foarte mare de sedii de banci comerciale si de agentii imobiliare din Mangalia.
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
8692, pe relatia Constanta - Medgidia cu plecare la ora 14.05 si sosire la ora 15.07, trenul 8693 pe ruta Medgidia- Constanta cu plecare la ora 15.45 si trenul 8390 pe relatia Mangalia - Constanta cu plecare la ora 16.10, tr.
RomTelecom desfasoara, in perioada 10 aprilie-12 mai, o promotie speciala destinata celor care solicita instalarea, in acest interval, a unei linii telefonice sau a unui trunchi analogic. ... Oferta pentru aparate telefonice este valabila in limita stocurilor disponibile in magazinele RomTelecom.
google-analytics.com