Cautare

2027 de rezultate pentru "romtelecom dolce mangalia telefon" (2.87 secunde)
Clientii persoane juridice ai Romtelecom vor putea efectua de la 15 octombrie, apeluri locale si nationale in retea, la un tarif unic de 0,027 euro pe minut, fara tva.Tariful ramane neschimbat indiferent de ora sau de zi, a anuntat azi operatorul de telefonie fixa.
Romtelecom si Asociatia Telefonului Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania "La Romtelecom e Craciunul Copiilor" care isi propune sa faca sarbatorile de iarna un moment de bucurie pentru copiii fara posibilitati materiale, in special pentru cei din centrele de plasament.
Romtelecom a primit de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) licentele de utilizare a numerelor nationale scurte pentru servicii cu caracter social 116000 si 116111, a anuntat, miercuri, institutia."Conform prevederilor din licente, operatorul va asigura cele doua numere nationale scurte pentru servicii armonizate cu caracter social astfel:
Compania Romtelecom a castigat licitatia pentru acordarea unei licente nationale de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz, cu o oferta siperioara celor facute de NetPoint (controlata de RCS&RDS), Saudi Oger (actionarul Telemobil, operatorul retelei Zapp Mobile) si Tactical Networks AS, un fond de investitii ceh sustinut de producatorul chinez de echipamente de telecomunicatii ZTE.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
 Un interviu prin telefon nu difera foarte mult de unul fata în fata.
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepind cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepind cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepand cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepand cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Sedinta Consiliului Local Mangalia, una dintre cele mai "furtunoase” de pana acum, a constituit un bun prilej pentru alesii locali, care pana de curand s-au ferit sa-si exprime vreo parere cu privire la soarta celor care i-au votat, sa iasa la rampa.
Dupa problemele Organizatiei Tinerilor Democrati Constanta, scandalul declansat in sanul filialei Mangalia a Partidului Democrat incepe sa isi contureze un final.
"Miscarile" interne ale PD Constanta sunt, in cea mai mare masura, identice si in filiala din Mangalia a partidului.
Filiala Mangalia a Partidului Democat va oferi duminica, cu ocazia Sarbatorii Floriilor, o masa calda penstru circa 100 de persoane nevoiase si pensionari din localitate. "Din anul 2000 si pana in prezent, PD Mangalia a perpetuat aceasta traditie, iar anul acesta nu puteam face exceptie.
In cadrul sedintei Consiliului Local Mangalia, alesii locali au luat decizia stingerii unei creante pe care institutia o avea la Administratia Finantelor Publice prin acordarea unui nou sediu, modernizat si consolidat.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
Organizatia locala a Partidului National Taranist Crestin Democrat a oferit pensionarilor cu venituri foarte mici din Mangalia un bal special pentru sarbatorile de iarna.
Edilii locali din Mangalia au, pentru anul care tocmai a inceput, o serie de proiecte menite pe de o parte sa imbunatateasca viata locuitorilor orasului, dar, totodata, sa sporeasca si calitatea serviciilor oferite celor cateva sute de mii de turisti care poposesc in zona in timpul verii.
"Peste 50% din restaurantele din Mangalia nu mai aveau sambata si duminica locuri la mese. ... Primarul a adaugat ca dovada a faptului ca turismul, cel putin in Mangalia, Jupiter si Neptun, a inceput sa se revigoreze, este si multimea de oameni aflati pe plajele din zonele mentionate.
Dupa cum declara in urma cu un an edilul sef al Municipiului Mangalia Zamfir Iorgus, iarna lui 2007 va fi cea mai "luminoasa" de pana acum. ... Mai spuneam ca, o data finalizata aceasta actiune, urma sa pregatim Mangalia pentru cele mai frumoase sarbatori", ne-a declarat Zamfir Iorgus.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
La Casa de Cultura din Mangalia a avut loc duminica, 10 februarie, o dezbatere publica convocata de consilierii locali Cornel Grama, Florin Maftei, Constantin Filimon, Florian Marin, Ion Minca si Ovidiu Ghita, pe tema Executiei Bugetare 2007.
google-analytics.com