Cautare

2027 de rezultate pentru "romtelecom dolce mangalia telefon" (5.37 secunde)
Sedinta anuntata de consilierii de la PD-L, PNL, PC si PRM din Mangalia pentru marti, 24 martie a. ... Asta cu toate ca cei care o convoaca nu au reusit sa ii convinga si pe social-democrati, respectiv pe reprezentantii Fortei Democrate din Consiliul Local Mangalia.
Liberalii din Mangalia ii cer primarului Mihai Claudiu Tusac sa renunte la orgolii si isi arata disponibilitatea de a colabora cu edilul pentru deblocarea situatiei din Consiliul Local.
Terenurile din curtea Spitalului Municipal Mangalia, care au fost vandute la licitatie in 2005, au redevenit marul discordiei dintre fosta si actuala administratie publica locala, dupa ce reprezentantii Ministerului Sanatatii s-au gandit ieri sa demareze un control amanuntit pentru a verifica situatia loturilor si a vilelor construite aici.
, potrivit caruia hotelul Zefir din Mangalia, apartinand Serviciului de Paza si Protectie, va fi scos la vanzare, intrucat e in pragul falimentului, vine sa dezvaluie o noua afacere extrem de interesanta marca Liviu Scarlat (foto).
Tineretul Liberal din Mangalia si-a ales ieri noua structura de conducere, in urma unor lucrari la care au participat seniorii Viorel Oleniuc, Sorin Andrei, Sorin Cucoranu, Lucian Visa, dar si liderul TNL Constanta, Claudiu Teliceanu.
Mangalia reuseste sa atraga cat mai multi investitori Costurile ce tin de transport reprezinta o cheltuiala in plus, deloc neglijabila, pentru o firma. ... Judetul Constanta nu reuseste sa atraga potential turistic decat in sezonul estival dar, cu toate acestea, Mangalia este un factor captator pentru afacerile la nivel inalt.
Sezonul rece viitor va aduce la Mangalia facturi la agentul termic cu 100% mai mari, cel putin acesta este semnalul de alarma tras de Federatia Asociatiilor de Proprietari din localitate, dar si de catre autoritatile publice locale.
Aceeasi situatie ca si la Constanta se inregistreaza si in Mangalia. "Numarul clientilor din Mangalia care apeleaza la noi a ramas constant, adica un procent relativ mic.
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" Mangalia are loc, in perioada 21-22 martie, intalnirea de lucru a delegatiei olandeze din localitatea Zandvoort, ai caror reprezentanti au semnat, in urma cu cateva saptamani, un parteneriat cu Consiliul Local din sudul litoralului si autoritati ale Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", un proiect de colaborare pentru reabilitarea plajelor si zonei de faleza din zona.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia a gazduit marti, 27 noiembrie, cea de a XIII-a editie a "Topului Societatilor Comerciale", clasament realizat pentru anul 2006.
Dupa ani de negocieri esuate, licitatii amanate sau anulate, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reusit, pana la urma, sa scape de Santierul Naval si Santierul militar din Mangalia.
Este vorba despre SC Mangalia S. ... In cele din urma, luand in considerare faptul ca procesele dureaza de prea mult timp si costa, dar si de situatia financiara a SC Mangalia S.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Romtelecom a renuntat la o investitie in valoare de jumatate de miliard de euro in Romania si acuza Guvernul ca descurajeaza dezvoltarea telecomunicatiilor.
Privatizarea totala a operatorilor RomTelecom si POSTelecom, precum si a Societatii Nationale de Radiocomunicatii (SNR) se va realiza pana in 2006, aceste operatiuni constituind prioritatile ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), Zsolt Nagy.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI) estimeaza ca va obtine in acest an trei miliarde de lei (echivalent a un miliard de dolari) prin listarea la bursa a pachetului de 46% din actiuni pe care statul il mai detine la RomTelecom, a declarat ministrul Zsolt Nagy (foto), citat de Mediafax.
Romtelecom a deschis un centru de gazduire a datelor, sub denumirea de Cyber Host. ... Valoarea investitiei se ridica la aproximativ zece milioane de euro, dupa datele furnizate de Victor Vasile Voicu, director de Internet si Date din cadrul Romtelecom.
Reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei vor semna astazi contractul de consultanta pentru vanzarea pe piata de capital a pachetului de actiuni detinut la RomTelecom, cu banca de investitii Credit Suisse First Boston.
Actiunile pe care statul le detine la compania RomTelecom ar putea fi listate cel mai probabil in 2007, nefiind exclusa insa nici posibilitatea ca operatiunea sa aiba loc pana la sfarsitul anului, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, citat de Mediafax.
Operatorul de telefonie fixa RomTelecom analizeaza posibilitatea achizitionarii unor firme care ofera servicii de conectare la Internet in diferite cartiere, a declarat ieri directorul coordonator de servicii de infrastructura al companiei, Victor Voicu, citat de Mediafax. ... Reprezentantul RomTelecom nu a putut da o data exacta pentru achizitii.
google-analytics.com