Cautare

2027 de rezultate pentru "romtelecom dolce mangalia telefon" (6.18 secunde)
Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane in reteaua companiei efectuate in orele de varf, coborand nivelul la cel pentru apelurile locale, si cu 17% costurile pentru apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania, a anuntat operatorul de telefonie.Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard, care are un pret de 1,89 eurocenti/minut), si de 4,5 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apelurile catre alte retele fixe.Reducerile se aplica in cazul persoanelor fizice si reprezinta beneficii acordate clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania.Totodata, Romtelecom a schimbat si denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera.
In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar.
Romtelecom desfasoara pana pe 31 decembrie 2006 o promotie destinata clientilor persoane fizice care solicita instalarea unei linii telefonice principale sau ISDN 2, care solicita mutarea exterioara a liniei sau care au cereri de instalare a unei linii telefonice in asteptare si beneficiaza de solutie tehnica in perioada promotiei.
In judetul Constanta, primul incident a debutat la Mangalia, prin "volatilizarea” unui sac cu buletine de vot La nivelul judetului Constanta, la orele 20.00 la urne se prezentasera 62,3% dintre constantenii cu drept de vot.
Din moment ce au primit de la Consiliul Local sediu nou si confortabil, membrii PD Mangalia au decis sa utilizeze imobilul si pentru locuitorii orasului.
Biroul Permanent Local al Partidului Democrat Mangalia, avand in vedere discutiile din sedintele locale ale Consiliului Mangalia, care au aparut in urma proiectelor de hotarare privind contractarea unui credit de 150 de miliarde de lei vechi, a decis intrunirea intr-o sedinta extraordinara, in cursul dupa amiezii de luni, 22 mai.
Ultima sedinta de Consiliu Local Municipal Mangalia a demonstrat ca neintelegerile dintre democrati sunt departe de a se fi stins. Problemele din interiorul PD Mangalia, rezolvate dupa cum se vede doar temporar, cu interventie de la centru, s-au concretizat marti, 23 mai a.c., printr-un nou episod de insubordonare.
Cei patru consilieri independenti care au fost exclusi, prin votul colegilor din Patidul Social-Democrat Mangalia din Consiliul Local, pe langa faptul ca si-au recapatat toate drepturile de a-i reprezenta pe cetatenii orasului, au si castigat procesul intentat administratiei publice.
Consilierii locali din Mangalia s-au vazut, pentru a doua oara in mai putin de jumatate de an, divizati in doua tabere, in cursul sedintei Consiliului Local Mangalia.
Partidele politice din Municipiul Mangalia, care au primit sedii pentru a-si desfasura activitatea, dar si cele vaduvite pana la ora aceasta de un adapost "oficial", ar trebui, firesc, ca, pe langa intalnirile periodice ale membrilor, sa organizeze si audiente pentru cei care le-au propulsat:
Managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia, Viorel Oleniuc, va fi desemnat in maxim o luna de zile candidatul oficial al Partidului National Liberal pentru Primaria Mangalia.
Clopotelul a sunat, ieri, parca mai vesel pentru copiii din Mangalia. ... 2, situata intre Mangalia si Saturn.
Mangalia s-a dezvoltat frumos in ultimii ani, dar loc de mai bine se gaseste intotdeauna. Democratii din Mangalia sunt hotarati sa gaseasca persoana potrivita pentru functia de primar al municipiului, drept urmare, nici cei care si-au exprimat intentia de a candida nu vin doar cu vorbe goale.
Filialele locale ale PD-ului si PLD-ului s-au reunit, oficial, si la Mangalia, in "marea familie" a PD-L-ului.
Suspendarea procesului privind solicitarea de dizovare a Consiliului Local Mangalia a prilejuit o noua "runda" de replici intre primarul Claudiu Tusac (foto) si alesii locali.
Presedintele PNL Mangalia, Viorel Oleniuc (foto), a cerut ieri demisia primarului Mihai Claudiu Tusac in eventualitatea in care se ajunge la concluzia ca un angajat de-al sau a batut un cetatean care a vrut sa intre in sediul primariei.
Nici nu ne asteptam ca sedinta convocata, ieri, de consilierii de la Mangalia sa fie una linistita.
este si cazul organizatiei PNL Mangalia, care se pregateste atat de alegerile interne, cat si de cele din toamna, pentru presedintia tarii, cand se doreste obtinerea unui scor cat mai bun, care sa il ajute pe candidatul partidului, Crin Antonescu.
Manifestarile "Lumina de la Malul Marii", organizate de Primaria Mangalia si "Aldaco Film", au adus pe plaja si faleza din localitate cateva mii de localnici si turisti. ... Concursul de incondeiat oua a fost, ca in fiecare an, organizat de Fundatia Callatis '96, in colaborare cu Primaria Municipiului Mangalia.
Presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Mangalia, Ion Sapartoc, ne-a declarat ca la Mangalia, incepand cu 1 mai 2006, pretul local a fost stabilit de Consiliul Local la 150 RON/gigacalorie. "Maximum de crestere, in Mangalia, la facturile la incalzire, va fi de 15-20%", afirma Ion Sapartoc.
google-analytics.com