Cautare

2027 de rezultate pentru "romtelecom dolce mangalia telefon" (7.61 secunde)
Consilierii locali din Mangalia - printre care s-au aflat si trei dintre cei patru independenti care au castigat la Tribunalul Constanta procesul de suspendare din functii - s-au reunit la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" in cadrul ultimei sedinte pe anul 2006.
Mihai Claudiu Tusac, presedinte al PSD Mangalia, a tras ieri "un semnal de alarma in privinta haosului creat prin modalitatea in care se construieste in Mangalia".
Avand in vedere stadiul destul de avansat al lucrarilor la Portul Turistic Mangalia, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac a considerat necesara initierea unui proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Functionare al Portului Turistic, proiect ce a fost aprobat in ultima sedinta a Consiliului Local Mangalia.
Parcul Industrial Mangalia a inceput incet, dar sigur, sa isi primeasca primii investitori.
In urma numarului foarte mare de solicitari venite din partea asociatiilor de locatari si proprietari, dar si a persoanelor obisnuite din municipiul Mangalia, referitoare la necesitatea unor intalniri regulate intre administratia locala si cetatenii orasului, edilii orasului au decis organizarea unei astfel de reuniuni la finele saptamanii trecute.
La Primaria Mangalia a avut loc vizita celor trei reprezentanti ai autoritatilor olandeze din localitatea Zandvoort, cei care, in urma cu cateva zile, au semnat, in parteneriat cu Consiliul Local din sudul litoralului si autoritati ale Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", un proiect de colaborare pentru reabilitarea plajelor si zonei de faleza din zona.
SC Uranus SA Mangalia se afla in procedura generala de insolventa inca din luna martie a acestui an, la solicitarea actionarului sau principal, Primaria Mangalia, prin intermediul Eco Gold Invest SA.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Municipiul Mangalia va participa, in perioada 7-10 aprilie, la Targul International de Turism "Romexpo”, alaturi de cateva sute de firme, consilii judetene si locale de pe intreg teritoriul Romaniei, dar si din tari precum Turcia, Grecia, Bangladesh, Ungaria, Cipru.
"In 2006 cererile de autorizatii de constructie au fost cu cel putin 30% mai multe decat in anul anterior", afirma seful Biroului Urbanism din cadrul Primariei municipiului Mangalia, Alexandra Moraru.
Twente Enschede - Steaua Bucuresti (Pro TV, in tur 1-0), Valencia - Stoke (1-0), Athletic Bilbao - Lokomotiv Moscova (Dolce Sport 2, 1-2), PAOK Salonic - Udinese (Dolce Sport 1, 0-0), PSV Eindhoven - Trabzonspor (2-1), FC Bruges - Hannover (1-2), Standard Liege - Wisla Cracovia (1-1);
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
Romtelecom organizeaza in aceasta vara o serie de concerte de muzica romaneasca in orasele Arad, Baia Mare, Bacau, Iasi, Bucuresti, Galati si Constanta. Turneul este organizat in colaborare cu MTV Romania, turneu ce sta sub semnul apropierii dintre oameni, concept promovat de compania Romtelecom.
Mai multe filiale ale companiei Electrica, precum si operatorul de telefonie RomTelecom au anuntat companiile de cablu din mai multe zone ale tarii ca nu le vor mai permite sa-si instaleze noi cabluri pe stalpii pe care ii detin, din diferite motive, in special de ordin tehnic.
RomTelecom a contestat in instanta decizia Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) din 27 octombrie, privind tarifele de interconectare, potrivit unui comunicat al operatorului de telefonie fixa. Decizia ANRC stabileste tarife de interconectare pe care compania este obligata sa le factureze celorlalti operatori sub nivelul costurilor RomTelecom.
Romtelecom a lansat ieri prima oferta de pachete integrate de internet de banda larga si voce pentru afacerile mici si mijlocii.
Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a semnat ieri la Bucuresti contractul de consultanta privind serviciile financiare pentru vanzarea pe piata de capital a pachetului de actiuni detinut de statul roman la Romtelecom, impreuna cu consortiul compus din Credit Suisse (Europe) Limited si IEBA Trust.
Sub deviza "Sarbatori, colinde si voie buna/Tot atatea feluri de a te apropia de cei dragi", Romtelecom a sarbatorit alaturi de angajati, autoritati locale si judetene si colaboratori apropierea Sarbatorilor de iarna.
Daca vreti sa va construiti propriul site pe Internet, atunci trebuie sa stiti ca RomTelecom va pune la dispozitie servicii de gazduire web.
google-analytics.com