Cautare

2027 de rezultate pentru "romtelecom dolce mangalia telefon" (2.82 secunde)
Din Bucuresti Nord spre Mangalia vor fi disponibile, incepand cu data de 15 iunie, doua trenuri directe. Primul este IR 1923, numit si Trenul Tineretului, care pleaca din Capitala la 03,30 dimineata si ajunge la Mangalia 08,00.
Incepand cu data de 1 februarie 2005, abonamentele RomTelecom s-ar putea scumpi. Printr-o solicitare formulata catre Autoritatea de Reglementare in Comunicatii (ANRC), RomTelecom cere o rebalansare a tarifelor abonamentelor telefonice.
Prin vanzarea diviziei de telefonie mobila CosmoRom, compania RomTelecom va avea cale libera catre piata de capital.
Investitiile RomTelecom in infrastructura de telecomunicatii s-au redus anul trecut cu mai mult de o treime, iar compania nu prevede o majorare semnificativa in 2006, a declarat ieri James Hubley, directorul general RomTelecom.
Sala "Belvedereā€ a Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit sambata, 26 martie, Conferinta Organizatiei Municipale a PSD Mangalia.
Viorel Oleniuc, presedintele organizatiei Mangalia, si-a dat aseara demisia din functie, dupa o sedinta cu scantei. In cursul zilei de azi, unul din cei trei vicepresedinti ai filialei vor prelua conducerea interimara, viitorul lider al PNL Mangalia urmand a fi desemnat la alegerile interne programate pe 9 decembrie.
Privatizarea Santierului Naval Militar Mangalia treneaza in continuare. ... O surpriza de proportii o constituie insa posibila retragere a Santierului Naval Daewoo Mangalia de la semnarea contractului de vanzare-cumparare a fostei unitati militare, desi DMHI castigase licitatia pentru Santierul Naval Militar.
Incepind din aceasta luna Romtelecom a redus numarul tipurilor de abonamente de la sapte la patru. Odata cu modificarea tarifelor si a reducerii numarului abonamentelor de la sapte la patru, minutele incluse in abonament vor putea fi folosite pentru convorbiri nationale in reteaua Romtelecom, indiferent de ora si destinatie.
Romtelecom pregateste lansarea unui nou serviciu de televiziune prin satelit. ... Aceasta decizie a fost luata pe fondul strategiei Romtelecom pentru extinderea portofoliului de produse si servicii.
Clientii Romtelecom pot suna in Japonia fara niciun cost. Clientii rezidentiali si juridici ai Romtelecom vor putea efectua de sambata (19 martie) apeluri fara costuri catre numere de fix sau mobil din Japonia, operatorul luand aceasta decizie dupa seismul si valurile tsunami care au lovit arhipelagul.
"Consider ca presedintele Organizatiei Mangalia, Nae Negrea se simte implinit pentru ca s-a format o echipa in jurul lui care a reusit si a scos rezultate foarte bune.
Din ciclul nici o zi fara cearta la Mangalia ori scandal saptamanal in sudul litoralului, taranistii constanteni au incercat sa organizeze, sambata, 28 martie a. ... situatia sediului de la Mangalia.
2009 la Instanta de contencios administrativ si fiscal, privind cererea primarului Claudiu Tusac (foto), de dizolvare a Consiliului Local Mangalia. Spre fericirea in special a consilierilor PDL din Mangalia, manifestata ieri fara nici un fel de retinere, instanta a respins solicitarea lui Claudiu Tusac.
Cu toate acestea, s-a reclamat ca in primariile din Mihai Viteazu, Mangalia si Navodari edilii locali au mers personal in sectii pentru a verifica modul de desfasurare a alegerilor.
RomTelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, care contine un set de informatii mai bine structurate si mai usor de parcurs.
Democratii au dat startul competitiei interne pentru desemnarea candidatului pentru Primaria municipiului Mangalia.
Semnalul de alarma tras de Consiliul de Concurenta referitor la instalarea Internetului in scolile romanesti a provocat valuri la nivelul factorilor decizionali ai Romtelecom, care au decis atat limpezirea situatiei, dar au determinat si anumite medii sa recunoasca faptul ca au gresit atunci cand s-au grabit sa arate cu degetul catre operatorul de telefonie.
Mi-am cumparat, in urma cu cativa ani, un apartament la Mangalia, pentru a avea unde sa stau in fiecare sezon si pentru ca mi-a placut statiunea.
Criza generata de cererea adresata instantei de contencios-administrativ privind dizolvarea Consiliului Local Mangalia suscita in continuare pasiuni aprinse de o parte si cealalta a baricadei.
Ceea ce se anunta o obisnuita sedinta a Consiliului Local Mangalia s-a transformat, pe neasteptate, intr-un adevarat scandal al ...
google-analytics.com