Cautare

5531 de rezultate pentru "roman" (5.00 secunde)
Negocierile finale dintre statul roman si coreeni au inceput in urma cu doua zile si nu se stie inca pretul de vanzare pe care partea romana trebuie sa-l plateasca pentru a reintra in posesia fabricii de masini craiovene.
Statul roman, pentru a supravietui, este obligat, in 2012, sa obtina imprumuturi in valoare de 16 miliarde de euro. ... 16 miliarde de euro, care nu reprezinta altceva decat conditia minima de supravietuire in 2012 a statului, inseamna circa 800 de euro povara pe capul cetateanului roman.
Jucatorul roman este erou la Cesena dupa ce a marcat doua goluri cu Novara. ... Internationalul roman, care a jucat pana in minutul 65, a inscris in minutele 20 si 39 din penalti.
Oana Roman trece din nou prin momente cumplite. ... Oana Roman a rasuflat si ea usurata, dupa ce a trecut prin mari emotii, vazandu-si copila bolnava. ... Suntem inca la spital, dar azi ne externam!", ne-a declarat Oana Roman.
O prezenta romaneasca remarcabila la Carnavalul de la Venetia, expoziția Zestrea by Liliana Turoiu este un eveniment cultural organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, Institutul Cultural Roman si Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, cu sprijinul Primariei Venetia, al Ateneo Veneto si VELA SPA si al partenerilor de traditie:
intre afirmare identitara si bugetul insuficient alocat de statul roman.
Ateneul Roman va gazdui pe 22 decembrie expozitia de costum si fotografie Zestrea by Liliana Turoiu.
Studentul Roman al Anului din Strainatate - Studentul Roman al Anului din America de Nord - Nivel Postuniversitar (doctorat si post-doctorat) - Studentul Roman al Anului din Europa - Nivel Universitar (licenta si masterat) - Studentul Roman al Anului din Europa - Nivel Postuniversitar (doctorat si post-doctorat) - Studentul Roman al Anului din America de Nord - Nivel Universitar (licenta si masterat) - Studentul Roman al Anului de pe alte Continente (America de Sud, Asia, Africa, Australia) - Studentul Roman al Anului din cadrul ERASMUS - Studentul Anului in Romania - Premiul Special in Arte (Text:
Petre Roman si Ion Iliescu revin la brat, dupa 15 ani in care au fost, daca nu dusmani pe fata, cel putin macinati de adversitati reciproce.
Ce roman, ce patriot este acest tanar de 24 de ani! ... Le-as recomanda celorlalti sa observe ca pe frontispiciul Pantheonului din Paris figureaza si numele unui roman, Dimitrie Cantemir, acela care a facut cunoscuta Europei istoria imperiului otoman si a avut contributii cruciale in fundamentarea notiunilor muzicale.
Gheorghe Ciuhandu, Gigi Becali, Marian Milut si Petre Roman s-au inscris fara sanse in cursa electorala, mai mult pentru a fura din voturile potentiale pe care le-ar obtine candidatul Aliantei PNL-PD.
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. ... Pentru ca uraste o mare parte a poporului roman.
Acum am ajuns la o situatie aproape disperata a Fondului de Pensii si asta afecteaza chiar functionarea bugetului, functionarea statului roman. ... Eu, spre exemplu, va dau un exemplu - eu am considerat intotdeauna ca datorez foarte mult unui om politic, lui Petre Roman.
Cat s-a investit la Craiova din imprumutul de 400 de milioane de euro contractat de Ford de la BEI si garantat de statul roman? ... Ford a solicitat statului roman amanarea investitiilor. Va plati Ford penalitati statului roman in cazul in care nu realizati investitia pana in 2012?
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... I-am sprijinit in mod direct pe presedintele Iliescu si pe prim-ministrul de atunci, Petre Roman, in demersurile lor privitoare la situatia delicata de atunci a Bisericii Ortodoxe, cat si in gestionarea relatiilor cu Biserica Greco-Catolica.
Necontenit, la carma statului roman s-au aflat numai guverne alcatuite din komisari, evropeni, sau sovietici, cu totii reprezentanti ai intereselor internationale anticrestine si antiromanesti, personaje corupte, haite de nemernici si ticalosi pusi pe jaf si capatuiala.
Fostul presedinte, Ion Iliescu, si liderul Fortei Democrate din Romania (FDR), Petre Roman, pregatesc racolarea PRM pentru lansarea mult- discutatului "Pol Social", structura-"cupola" pentru partidele de stanga, care va include, pe langa PSD, FDR si PIN, formatiuni ecologiste si sindicale.
Istoria poporului roman este cumva alternativa? ... Sunt afaceri antinationale si jefuitoare de suflete, pentru ca i-au aruncat pe oameni in razboi, roman contra roman, in propria lor tara.
"Taranul roman reprezinta nu doar sansa redresarii Romaniei, ci insasi speranta renasterii lumii occidentale" - Intre factorii care submineaza identitatea romaneasca si viitorul natiunii romane ati numit distrugerea taranimii. ... - Taranul roman reprezinta gena autentica a civilizatiei mileniului actual.
In ciuda eforturilor pentru redeschiderea scolilor din Bitolia, cea mai importanta asezare de aromani, unde functionase inainte si o scoala secundara, statul roman nu a obtinut decat promisiuni din partea autoritatilor sarbesti.
google-analytics.com