Cautare

5532 de rezultate pentru "roman" (3.72 secunde)
Intrebat daca este adevarat ca Mircea Geoana i-ar fi interzis sa mai vorbeasca in public despre Polul Social initiat de Petre Roman, Iliescu s-a dezlantuit:
Dialoguri peste timp cu Viorel Roman Reporter: ... Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul. ... Viorel Roman: ... pentru Viorel Roman solutia care trebuie adoptata de Romania este catolicizarea in masa.
Nu pentru bani, pentru ca avea destui, ci de dorul familiei, al prietenilor si, mai ales, ca sa fie doctor la el acasa, sa salveze pacientul roman si, de ce nu, poate chiar sa indrepte ceva in sistemul sanitar romanesc, atat de ancorat in trecut.
In aceeasi luna, CURS il dadea pe Iliescu la 43%, urmat de Melescanu - 20%, Emil - 19%, Vadim pe cinci, cu 5%, in urma lui Roman. In iunie, Metro Media Transilvania il dadea pe Iliescu la 51%, Emil 19%, Melescanu 14%, Vadim 9%, Roman 3%.
Spre finalul discursului de joi 25 noiembrie, Traian Basescu a precizat ca Romania a avut un premier bun ale carui actiuni nu au fost sustinute de un presedinte pe masura, facand referire la fostul prim-ministru Petre Roman si la fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
In discutiile de modificare a clauzelor din contractul de privatizare dintre statul roman si Ford au aparut puncte divergente. Una cere Ford si alta vrea statul roman. In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman.
Daca nu se ajunge la un consens, producatorul auto ar pierde 125,4 milioane de euro, atat cat ar mai trebui sa primeasca de la statul roman.
Participarea tarii noastre la eveniment este sustinuta de Institutul Cultural Roman, prin Centrul National al Cartii, si poarta mesajul Booking Romania, se arata intr-un comunicat al ICR.
Ingrijorati de evolutiile interne si internationale, Zeci de academicieni, apel catre poporul roman si institutiile statului 82 de academicieni, intre care Ioan Aurel Pop, Nicolae Breban, Victor Spinei, Dinu C.
26 Martie 2018 - Vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, care se va desfasura la Consiliul Raional Calarasi 26 - 27 Martie 2018 - Vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, in foaierul Teatrului de Revista Ginta Latina Chisinau.
Seful statului roman a mai spus ca "Romania garanteaza Republicii Moldova ca va fi cel mai puternic avocat pentru integrarea sa in UE".
Stim cu totii ca toata aceasta suma se va plati de catre statul roman prin fiecare contribuabil al sau si ca, direct sau indirect, ne afecteaza pe toti.
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Statul roman nu este un stat laic - Cum administrati, din functia politica, cele 18 culte religioase in relatia lor cu statul?
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces! ... Ceea ce, fiind cetatean roman, conform Constitutiei, nu ar fi fost posibil, caci un cetatean roman nu poate fi extradat.
limba noastra romaneasca.In cronici, insa, se spune ca vorbeau limba roman. In latina si greaca nu se poate transcrie i, a, s, t, a si atunci au scris roman. ... Pentru ca dac, get sau roman e acelasi lucru.
Nemaifiind parlamentar si apropiindu-se de inteleapta varsta de 60 de ani, Petre Roman a declarat - intr-un interviu realizat de Mediafax - ca a inceput sa faca investitii in domeniul energiei si al constructiilor marilor complexe imobiliare si ca are mai mult timp pentru lecturi, cariera universitara si excursii in natura.
Dictatul de la Viena a ramas in memoria poporului roman drept un act odios soldat cu sute de crime abominabile si sute de mii de romani prigoniti, expulzati sau refugiati.
Petre Roman asteapta sa fie reactivat de Traian Basescu Fostul premierul Petre Roman mai spera intr-o revenire in forta in politica mare.
google-analytics.com