Cautare

6557 de rezultate pentru "roman maria" (2.98 secunde)
La ora actuala este tot mai greu de gasit confectioneri cu indemanarea ceruta de standardele europene, a declarat vineri Maria Grapini, liderul Federatiei Patronale a Industriei Usoare - FEPAIUS, cu prilejul unui seminar inclus in programul manifestarilor conexe ale celei de a XXXVIII-a editii a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, care se desfasoara in perioada 16-20 mai a.c.
In privinta intentiei SNC de a participa, in parteneriat cu Grupul Thales din Olanda, la viitoarea licitatie destinata desemnarii executantului pentru lucrarile de modernizare ale celor doua fregate de tip 22, cumparate in urma cu cativa ani de tara noastra de la Marina Regala Britanica-fregatele "Regele Ferdinand" si "Regina Maria" - precum si pentru intretinerea acestor bastimente pe toata durata vietii lor, seful SNC a precizat ca deocamdata se elaboreaza caietul de sarcini pentru aceasta licitatie, motiv pentru care nu se poate preciza nici valoarea lucrarilor de modernizare si nici durata acestora.
"Maria Tanase - Cine iubeste si lasa" este titlul emisiunii pe care TVR 2 a difuzat-o sambata, 25 mai, de la ora 17.10, comemorand implinirea a 100 de ani de la nasterea cunoscutei interprete (25 septembrie 1913 - 22 iunie 1963).
Este un monument specific roman, construit de regula dupa o mare victorie militara cu o influenta decisiva asupra istoriei poporului invingator.
In raportul favorabil al Comisiei este citat si faptul ca reprezentantii presei prezenti la sedinta respectiva (dnii Ion Cristoiu si Sorin Rosea Stanescu, reprezentantul Clubului Roman de Presa in cadrul dezbaterilor) au sustinut ca "este necesara o astfel de reglementare care, pe langa faptul ca va limita atacurile prin presa, va incuraja si va stabili standarde de profesionalism mai ridicate ".
Statul roman nu avea posibilitatea sa vina in sprijinul basarabenilor decat cu sfaturi. ... In zilele urmatoare s-a tinut la Chisinau Congresul preotilor si al invatatorilor care au cerut un mitropolit roman, autonomie si o forma de guvernamant proprie.
La invitatia Confederatiei Patronatul Roman (C.P.R.), dl Ion Iliescu , Presedinte al Romaniei in perioada 1992-1996, 2000-2004, Presedinte de Onoare al PSD, a participat in ziua de 30 ianuarie 2013, la sediul Confederatiei Patronatul Roman, la o intalnire cu membrii ai Colegiului Director al C.P.R.
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
• Totodata, Filarmonica "George Enescu" din Bucuresti va marca Ziua Culturii Romane printr-un recital vocal sustinut marti, intre orele 19.00 - 20.00, la Ateneul Roman, de sopranele Iuliana Dima, Oana Neagoe si Alexandra Tarniceru si tenorul Andrei Plesca, care vor fi acompaniati la pian de Inna Oncescu.
PREMIERUL SI VICEPREMIERUL, INTERPELATI DE DEPUTATA MARIA DRAGOMIR:
Pentru prima oara intr-o deplasare oficiala, presedintele este insotit de prima doamna, Maria Basescu. ... In cadrul vizitei in Japonia, presedintele Traian Basescu si Maria Basescu se vor intalni cu imparatul Akihito si imparateasa Michiko si cu reprezentantul Camerei Reprezentantilor Dietei nipone, Yohei Kono.
Zapada a mai afectat, insa in mai mica masura, doua fanare si o magazie", a explicat Maria Ion, managerul firmei CAPRI-LACT din Mischii.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, expune obiectele sale in acest week-end in Parcul Cismigiu.
Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) si in Biserica Catolica Buna Vestire ridicata pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. ... Fecioara Maria, in Cetatea Antonia. ... Ioan) si Izvorul Sfintei Fecioare Maria.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Si Maria Bellonci este de parere ca acuzatia de incest fratern este indoielnica, pentru ca Giovanni Sforza nu face nici o aluzie la cumnati in acuzatiile de incest asupra familiei, in timp ce-l acuza fatis pe papa.
Cristina Maria Fildan participa la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR cu fete de masa, perdele, bijuterii din lut polimeric, papusele facute manual, portelanuri pictate, clowni, la 15 Ron, bjjuterii din argint, la 60 Ron, ne-a spus Cristina Maria Fildan de la handmade-online.ro.
(A.T.)   ' Vlas, la Curtea de Apel Ioana Maria Vlas are o noua sansa de a iesi din inchisoare. ... Ioana Maria Vlas nu a scos niciun cuvant in timpul sedintei de judecata.
Considerand ca sursa solicitarilor de autodeterminare ale Uniunii Civice Maghiare se afla in incitarile Evei Maria Barki, deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru cere ca Eva Barki sa fie declarata persoana indizerabila, deoarece atenteaza la integritatea teritoriala a Romaniei.
Sfanta Maria si Ziua Marinei a fost sarbatorita de politicienii contanteni in primul rand pe faleza Cazinoului, acolo unde ceremoniile au fost deschise zeul Neptun, insa "vedetele" cu adevarat au fost navele Marinei Militare care au pregatit simulari de atacuri navale, alaturi de cea mai noua achizitie a Fortelor Navale Romane, elicopterul Puma Naval.
google-analytics.com