Cautare

8865 de rezultate pentru "roman gheorghe" (4.87 secunde)
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare:
Miercuri, 18 mai, in prezenta unui public numeros, a avut loc lansarea volumul de poezii Zbor Frant de Gheorghe Amza, la Libraria Mihai Eminescu. ... Pana atunci, Gheorghe Amza a scris 89 de carti de specialitate, unele dintre ele fiind de referinta in domeniul tehnic. Gheorghe Amza:
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
Gheorghe Funar, senator PRM si secretar general al Partidului Romania Mare, a efectuat ieri o vizita in judetul Constanta, participand si la lansarea candidatului acestei formatiuni politice pentru functia de primar al localitatii Techirghiol, in persoana Adrianei Slincu.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
Ca o paranteza, a surprins prezenta la sedinta de constituire a fostilor lideri PRM, Radu Comanici si Gheorghe Nicolae, despre care se spune ca vor fi adoptati de PSD. ... Aula Bibliotecii Judetene "I.N.Roman" a fost ieri arhiplina cu ocazia sedintei de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Piciorusi inca nu e hotarat Cu toate ca nu a decis daca va ramane la Registrul Auto Roman (RAR), nefiind multumit de functie, pedelistul Vasile Piciorusi este cel care a castigat concursul de sef.
Chipul romanesc de pe una dintre minunile lumii Statuia Christos Mantuitorul (Cristo Redentor) din Rio de Janeiro, Brazilia - statuie considerata una dintre minunile lumii moderne - are chipul sculptat de un roman. ... Gheorghe Leonida.
Locul unde a fost infrant Gheorghe Doja Un episod aparte din istoria Timisoarei s-a petrecut in 1514. Cetatea a fost asediata de oastea rasculatilor, condusa de nobilul secui Gheorghe Doja (Dozsa Gyorgy), care fusese desemnat de papalitate drept conducator al unei cruciade antiotomane.
Statuia monseniorului Vladimir Ghika din Bucuresti, opera turnata in bronz a sculptorului Gheorghe D. Anghel, a fost instalata in anul 2004 in Piata Monseniorul Vladimir Ghika, aflata in Sectorul 1, la intersectia strazilor Gheorghe Demetriade si Emil Pangratti.
Gheorghe Ciuhandu, Gigi Becali, Marian Milut si Petre Roman s-au inscris fara sanse in cursa electorala, mai mult pentru a fura din voturile potentiale pe care le-ar obtine candidatul Aliantei PNL-PD.
Daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic al statului roman Vicepresedintele Partidului Conservator Bogdan Diaconu afirma ca, "daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului si al poporului roman".
Operatorul român va trebui sa investeasca doua milioane de dolari si sa plateasca, dupa aderare, o taxa anuala de 200.000 de dolari.Compania Nationala de Transporturi Aeriene Române - Tarom si Alianta SkyTeam au semnat ieri, la Palatul Snagov, un acord de preaderare, cu o durata de 18 luni, timp în care operatorul român va derula investitii de doua milioane de dolari pentru a fi acceptat în Alianta.
Potrivit presedintelui Patronatului Roman al Carnii de Porc, Gheorghe Caruz, chiar daca vaccinarea animalelor este in avantajul proprietarilor, pe termen scurt, se produc pagube insemnate pentru ca vaccinarea opreste fluxul productiei.
Federatia Romana de Rugby a sarbatorit 100 de ani de la infiintare , Federatia Romana de Rugby a sarbatorit, luni seara, la Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani, 100 de ani de la infiintare, primul meci avand loc in septembrie 1913, la Bucuresti, intre echipele Sporting Club si Tenis Club Roman, incheiat la egalitate, scor 3-3.
Seful statului roman a mai spus ca "Romania garanteaza Republicii Moldova ca va fi cel mai puternic avocat pentru integrarea sa in UE".
Stim cu totii ca toata aceasta suma se va plati de catre statul roman prin fiecare contribuabil al sau si ca, direct sau indirect, ne afecteaza pe toti.
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Statul roman nu este un stat laic - Cum administrati, din functia politica, cele 18 culte religioase in relatia lor cu statul?
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
google-analytics.com