Cautare

8860 de rezultate pentru "roman gheorghe" (3.19 secunde)
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Cat despre candidatul aliantei, liberalul Gheorghe Iorov, acesta a obtinut 13 voturi, unul din cele 37 de voturi (adica numarul de consilieri alesi prezenti in sala) fiind anulat.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Un alt consilier local al democrat-liberalilor este Florin Gheorghe, reprezentant al tineretului PD-L.
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman. ... Tudor Gheorghe nu a schimbat niciodata macazul artistic.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. ... In cadrul unei conferinte de presa organizata, la sfarsitul saptamanii, la sediul directiei, Gheorghe Albu a promis ca va continua sa sprijine interesele agricole ale judetului Constanta.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman. ... Desi in Romania nu au fost supusi asimilarii de catre stat, acesti aromani vad statul roman ca principalul vinovat pentru situatia de azi a aromanilor din Balcani.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare. E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman.
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... unii cred ca de vina sunt moliile care bantuie prin Forta Democrata - partidul infiintat de Roman dupa ce a pierdut controlul in PD;
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Astfel, politistii pot sa intocmeasca documentatia necesara incarcerarii lui Dan Voiculescu si Gheorghe Muncinicopschi.
La Tortomanu, fostul primar, Gheorghe Panait (PSD) a obtinut 381 voturi, fiind devansat de candidatul Partidului Ecologist Roman, Lucian Chitic, care a obtinut 506 voturi.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
Sunt roman si imi apar tara si neamul! ... Integritatea nationala, interesul romanesc, limba romana si demnitatea poporului roman nu se negociaza!
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad. ... Noul vicepremier este presedintele Consiliului Judetean Arad, democratul Gheorghe Seculici, a carui fiica, sotia primarului Gheorghe Falca, il are nas de casatorie pe presedintele Traian Basescu.
4 Iulie - Gica Popescu isi anunta candidatura la FRF Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat ca va candida la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), care vor avea loc la 5 martie 2014.
google-analytics.com