Cautare

6633 de rezultate pentru "roman dumitru" (7.97 secunde)
Cezara Negoescu si Livia Dumitru sunt doua tinere care participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat in Piata Universitatii, vizavi de CinemaPro, mai exact pe Strada Toma Caragiu nr. ... are sapte stelute pentru ca sunt cei sapte ingeri din religia ortodoxa", a precizat florist Livia Dumitru.
Dumitru Constantin-Dulcan, care semneaza si prefata. ... Prefata de Dumitru Constantin-Dulcan Cartea lui Dan Farcas este o pledoarie pentru o Noua Stiinta, una a totalitatii, a intregului existent. ... (Dumitru Constantin-Dulcan) * * * Are oare omul, in materialitatea existentei sale, o misiune, conferita eventual de constiinte superioare?
Mesterul popular Dumitru Marinica este un gospodar din comuna giurgiuveana 1 Decembrie. ... El este o prezenta nelipsita la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Lucrarile din lemn le face in timpul liber si le expune numai la Muzeul Taranului Roman.
Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman. ... Desi in Romania nu au fost supusi asimilarii de catre stat, acesti aromani vad statul roman ca principalul vinovat pentru situatia de azi a aromanilor din Balcani.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare. E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman.
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... unii cred ca de vina sunt moliile care bantuie prin Forta Democrata - partidul infiintat de Roman dupa ce a pierdut controlul in PD;
Cea mai mare, desi nu e neaparat o surpriza, o constituie victoria zdrobitoare obtinuta de liberalul Marian Iordache, care l-a invins fara drept de apel pe (aparent) mult mai puternicul Dumitru Moinescu (PD-L).
Atacurile la adresa sefului IPJ Dolj nu sunt o noutate în declaratiile pesedistului din fruntea administratiei judetene, acesta cerând în urma cu câteva luni demisia lui Georgel Enescu din aceleasi motive. Prefectul arunca sageti spre magistrati Contrazicând clar pozitia adoptata ieri de ministrul Cristian David, seful sau direct, prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, a aratat cu degetul spre magistratii care au gasit cu cale sa elibereze toti interlopii retinuti în ultimele luni de politistii doljeni.
Atacurile la adresa sefului IPJ Dolj nu sunt o noutate în declaratiile pesedistului din fruntea administratiei judetene, acesta cerând în urma cu câteva luni demisia lui Georgel Enescu din aceleasi motive. Prefectul arunca sageti spre magistrati Contrazicând clar pozitia adoptata ieri de ministrul Cristian David, seful sau direct, prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, a aratat cu degetul spre magistratii care au gasit cu cale sa elibereze toti interlopii retinuti în ultimele luni de politistii doljeni.
Dumitru Codreanu a primit ieri decizia PRM privind excluderea sa din partid. ... Dcaa va fi mentinuta decizia de excludere din partid, Dumitru Codreanu va pierde si calitatea de consilier judetean, urmand sa fie inlocuit cu Liviu Strachinaru.
Cosmonautul Dumitru Prunariu nu mai vrea in politica. ... Cosmonautul roman Dumitru Prunariu marturiseste intr-un interviu pentru AGERPRES ca nu vrea sa se mai implice in viata politica din Romania si ca prefera ca lumea sa-l iubeasca si nu sa-l injure.
Sunt roman si imi apar tara si neamul! ... Integritatea nationala, interesul romanesc, limba romana si demnitatea poporului roman nu se negociaza!
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de numire a 15 personalitati in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman (ICR).
Participarea tarii noastre la eveniment este sustinuta de Institutul Cultural Roman, prin Centrul National al Cartii, si poarta mesajul Booking Romania, se arata intr-un comunicat al ICR.
26 Martie 2018 - Vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, care se va desfasura la Consiliul Raional Calarasi 26 - 27 Martie 2018 - Vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, in foaierul Teatrului de Revista Ginta Latina Chisinau.
Conducerea Organizatiei Judetene PNG crede ca primarul Dumitru Nicolae este fie mincinos, fie mintit de subordonatii din Primarie.
Directorul Spitalului Clinic de Urgenta Galati, Dumitru Cristea, a tinut sa comenteze in mod public pachetul de legi pe care ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, vrea sa-l promoveze. ... Ca sa respecti un contract facut cu Casa de Asigurari trebuie sa faci multe jonglerii", a explicat Dumitru Cristea.
Viceprimarul orasului Petrila, Dumitru Rascolean, este cercetat de o comisie din cadrul primariei, dupa ce o parte a consilierilor locali au sesizat ca edilul ar fi participat cu masina primariei, de 1 Mai, la o manifestare organizata de PSD - partid in care ocupa functia de presedinte al organizatiei din Petrila si vicepresedinte al organizatiei judetului Hunedoara.
Dumitru Constantin Dulcan (n. ... Am gasit pe internet un interviu cu renumitul neurolog Dumitru Constantin Dulcan, intitulat Inteligenta Materiei, realizat acum cativa ani de Lalita Devi, si publicat atunci sub titlul:
Mai trebuie spus si ca, asa cum ii sta bine unui bun gospodar, primarul Dumitru Nicolae a avut grija sa aseze in CA multi dintre oamenii sai de incredere.
google-analytics.com