Cautare

6633 de rezultate pentru "roman dumitru" (2.71 secunde)
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
Dupa ce zilele trecute abia a aparut ideea infiintarii unui cartier chinezesc, Organizatia Judeteana a Partidului Liberal Democrat se exprima clar impotriva proiectului anuntat de primarul Dumitru Nicolae de a facilita crearea celei mai mari comunitati chinezesti din sud-estul Europei la Galati.
Dupa ce purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Branzan, a afirmat saptamana trecuta ca pana pe data de 15 februarie va fi nominalizat candidatul partidului la Primaria Galati, in urma finalizarii sondajul comandat unei firme specializate, primarul Dumitru Nicolae a infirmat ieri, in cadrul conferintei de presa, declaratiile lui Claudiu Branzan.
Ieri, in plina forfota a celui de-al doilea tur al alegerilor locale, social-democratii erau suparati la culme ca, peste noapte, parbrizele autovehiculelor a mii de galateni au fost "invadate" de afise electorale autocolante, contrafacute, infatisandu-l pe candidatul PSD la Primarie, Dumitru Nicolae, si asta in perioada in care e interzis prin lege a se face campanie.
Dumitru Nicolae l-a devansat, in turul al doilea, pe Andrei Lisinschi, obtinand un nou mandat de edil sef, cu un procent de 71,19%, care nu lasa loc de alte comentarii, dar fiind ales de doar 22% dintre cetatenii cu drept de vot.
Dumitru Parvulescu.
Este vorba de Dumitru Ghigeanu, care a achizitionat de la Dumitru Tomescu, printr-un contract de vinzare- cumparare autentificat de notar, o suprafata de teren de 1.260 de metri patrati pe care a platit 6.000.000 de lei.
Acesta este mesajul transmis sefilor de la Bucuresti de directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Dumitru Silviu, exasperat de lipsa de infrastructura a institutiei si de conditiile de lucru improprii in care isi desfasoara activitatea cei aproape 800 de functionari publici.
Lista finala cu finantistii care vor fi nevoiti sa-si schimbe locul de munca va fi elaborata in cursul acestei saptamani la propunerea directorului executiv Silviu Dumitru si va fi aprobata de presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu.
Mihail Dumitru, reprezentant al Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a declarat ca, pentru moment, nu se intrevede posibilitatea prelungirii termenelor in acest sens.
Suparat pe primarul Dumitru Nicolae Omul de afaceri galatean sustine ca va continua sa investeasca pe plan local pentru a crea noi locuri de munca si pentru a ajuta comunitatea locala, dar este foarte nemultumit de modul in care investitorii galateni sint ajutati de primarul Dumitru Nicolae.
Problemele pe care le întâmpini într-o eventuala activitate comerciala în acest domeniu se leaga de gasirea unor angajati pregatiti.Flori în CraiovaPe acest segment de piata s-a axat Ilie Dumitru când a înfiintat firma MEFIM AGRO din Craiova.
Directorul Aeroportului International Craiova, Mircea Dumitru, a declarat ca nu a mai primit nimic oficial din partea Tarom de trei luni. ... Au mai zburat trei chartere cu echipa de fotbal din Craiova, dar acelea nu faceau parte din programul Tarom“, a declarat Dumitru.
Incredintarea directa si gratuita a unui teren de 26 ha din cartierul "Dimitrie Cantemir" risca sa-l aduca din nou pe primarul Dumitru Nicolae in fata procurorilor.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Reabilitarea retelei de apa si canalizare cu ajutorul fondurilor ISPA, amenajarea parcului Rizer, contractarea de catre municipalitate a unui credit de 200 de milioane de euro pentru efectuarea unor investitii importante in municipiul Galati, sunt doar cateva dintre proiectele importante anuntate de nenumarate ori in ultimele zile de primarul Dumitru Nicolae, dar care au ramas tot la nivel declarativ la sfarsit de an.
Intentia conducerii Electrocentrale de a majora, incepand cu 1 ianuarie 2008, cu 40% pretul de facturare al gigacaloriei ramane in continuare ferma, acest lucru fiind comunicat ieri primarului Dumitru Nicolae.
Siderurgistii nu-l mai vor primar pe Dumitru Nicolae Acesta a fost raspunsul dat de Ilinca Diaconu atunci cand a fost intrebata de reprezentantii mass-media daca sustinerea pe care liderii SSS au anuntat-o pentru Andrei Lisinschi nu este una politica.
Acest lucru se poate spune in cazul unei adrese transmise de catre primarul Dumitru Nicolae prefectului Gabriel Panaitescu, mana de ajutor solicitata de edilul sef al urbei nefiind de competenta reprezentantului Guvernului in teritoriu.
In randul optimistilor se mai regasesc economistul sef al Raiffeisen Bank Romania, Ionut Dumitru, si dealerul Millennium Bank Romania Ciprian Dascalu, care previzioneaza pentru 2009 o rata a inflatiei de 4,5%, respectiv de 4,3%.
google-analytics.com