Cautare

4830 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 timis" (3.02 secunde)
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Potrivit declaratiilor liberalilor care pana acum cateva zile voiau capul lui Mario Oprea, acesta a scapat de demiterea din functie pe motiv ca in situatia Doljului mai sunt 12 organizatii judetene, cu rezultate la alegeri sub media pe tara.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00: ... Printre judetele care inregistreaza intarzieri in raportarea datelor se afla Olt (27,24%), Timis (43,45%), Bacau (44,77%), Constanta (47,28%) si Suceava (48,28%).
- A fi sau a nu fi, intelectual si fizic, in acelasi timp.. Ioan Timis: ... Ioan Timis: Dreptul la replica este foarte scurt.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie.
Sarbu revine, obligat de votul colegilor In schimb, cei peste o suta de delegati prezenti ieri la Consiliul Judetean al PSD Timis - primari, viceprimari, sefi de organizatii, consilieri locali si judeteni - au votat in unanimitate pentru ca presedintele filialei, Ilie Sarbu, sa-si pastreze functia de vicepresedinte al partidului la nivel national.
La randul sau, presedintele executiv al PSD Timis, Sorin Grindeanu, a declarat ca este neobisnuit ca politicienii aflati la guvernare sa treaca in Opozitie.
Odata cu adeziunea semnata de Maria Grapini, conservatorii castiga un presedinte interimar in filiala Timis, dar si un plus de capital, deoarece averea acesteia este cotata la cateva milioane de dolari.
La mare distanta in topul celor mai cadorisiti deputati, cu 9 "atentii" trecute pe raboj, se afla deputatul conservator de Timis, Stefan Glavan, originar din Constanta.
Un incendiu violent a izbucnit la un pavilion cu pacienti de la Spitalul de boli nervoase Gataia, judetul Timis. Este vorba de un imobil cu etaj, in care se gaseau 25 de pacienti netransportabili.
Deputatul de Hunedoara Ioan Timis a declarat la Deva ca a semnat adeziunea de in-scriere in PNL abia duminica, desi anuntase de mai multe luni ca s-a inscris in acest partid. ... Platforma este de fapt calul Troian al lui Traian Basescu pus la poarta PNL", a spus Timis.
Presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca partidul se ghideaza dupa deciziile luate la Congresul de la Bucuresti, care a fost unul statutar, fata de "intalnirea grupului de Sinaia", potrivit Medifax.
Astfel, dupa ce au lansat ideea ca Busuioc ar fi membru de partid la organizatia Timis (idee reluata de altfel ti sambata, de pretedintele PSD Timis, Ilie Sarbu) sti dupa ce maestrul de ceremonii, seful de campanie Miron Mitrea, l-a prezentat pe cantaret drept "social-democrat de-al nostru", Busuioc le-a spus celor prezenti ca, de fapt, el este neutru.
Reprezentantii PNL Adrian Ciocanea, Ioan Timis si Varujan Vosganian (foto) au fost exclusi de pe lista partidului pentru Parlamentul European, dupa ce primii doi au anuntat luni ca doresc sa se retraga, nemultumiti de locurile primite.
Ministrul Agriculturii, senatorul de Timis Ilie Sarbu, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca in PSD nu se discuta despre iesirea de la guvernare si nici despre o eventuala inlocuire a lui Mircea Geoana drept candidat pentru prezidentiale.
Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, a declarat ca in Parlament functioneaza o noua majoritate, formata din PSD, PNL si UDMR, iar un protocol intre aceste formatiuni urmeaza sa fie semnat "probabil" dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.
google-analytics.com