Cautare

20460 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 jud satu mare" (3.25 secunde)
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
Doua persoane si-au anuntat pina acum candidaturile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Satu Mare. Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. Magazinul din Targu Bujor, Jud. ... PROFI din Vanju Mare, Jud.
Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... vineri , sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Stan Anuta din Sapanta, jud. ... si duminică, orele 14, 00 - 16, 00 Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. ... Povestea strazilor din Satu Mare se repeta in fiecare an si incepe, de regula, odata cu topirea zapezii.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Patronul SC California, italianul Alessandro Bresciani, este unul din cei mai mari negustori de terenuri agricole din judeţul Satu Mare, cumpărind de-a lungul anilor citeva sute de hectare de teren.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
pe sticla, cioplit, incondeiat Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... Stan Anuta din Sapanta, jud. ... Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud. ... Marinescu Dan, din Ploiesti, jud.
google-analytics.com