Cautare

5901 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 iasi" (3.01 secunde)
In urma concursului national de frumusete Miss Earth Romania2012, organizat duminica de agentiile ExclusivEvent si Just Smile Events, in orasul Iasi, a fost aleasa ca reprezentanta a tarii noastre la competitia internationala Miss Earth 2012 Diana Popistasu.
Turneul National FOTBAL MUZICAL va fi debuta vineri, 24 martie, ora 19.00, la Iasi (Sala Polivalenta). Prima saptamana cu FOTBAL MUZICAL” din programul No Drugs Revolution 2017 se va desfasura la Iasi, Botosani, Buzau, Galati, Constanta, dupa urmatorul program: ... Iasi / sambata 25 martie:
Turneul National FOTBAL MUZICAL va fi debuta vineri, 24 martie, ora 19.00, la Iasi (Sala Polivalenta). Prima saptamana cu FOTBAL MUZICAL” din programul No Drugs Revolution 2017 se va desfasura la Iasi, Botosani, Buzau, Galati, Constanta, dupa urmatorul program: ... Iasi / sambata 25 martie:
Flash mob in patru orase din Romania Peste 500 de dansatori de salsa de la 18 scoli de dans din Bucuresti, Iasi, Galati si Focsani vor participa sambata, de la ora 17,00, la un flash mob, care are rolul de a promova dansurile latino.
Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi; ... Facultatea de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae" din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi. ... Relatii, Institutii si Organizatii Internationale, Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi.
8 - 10), va avea loc premiera oficiala a musicalului Chirita la Iasi de Roman Vlad, cu participarea marii actrite STELA POPESCU in rolul principal.
Ion Solcanu - Facultatea de Istorie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza - UAIC din Iasi. ... Xenopol din Iasi, incepand cu 1967 a dialogat despre rolul fundamental in societate pe care-l au dascalii.
ZIARUL DE IASI: ... Eu am numit o comisiune consultativa, care sa proiecteze putincioasele mijloace de imbunatatire pentru Iasi. ... Ca Romania s-a nascut la Iasi si ca acest lucru a fost posibil doar datorita spiritului de sacrificiu de care au dat dovada moldovenii.
Muzeul de Arta din cadrul Complexului Muzeal National Moldova Iasi va invita marti, 7 mai 2019, ora 18.00, la Palatul Culturii, la un dublu eveniment organizat in parteneriat cu Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania si Fundatia Fildas Art.
Andrei Zahariuc de la Goana Point, din Iasi, este prezent cu un stand cu bratari din piele, la targul Piata Taraneasca si Mesteresti, organizat in curtea MTR. ... Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul, ne-a spus Andrei Zahariuc, detinatorul brandului Goana Point din Iasi.
Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
13 februarie 1880, Iasi; ... Membru al Academiei Romane din 1919, presedintele Academiei Romane (1944 - 1946), ministru al invatamantului intre 1932 si 1933, profesor la Universitatile din Iasi si Bucuresti. Membru al unei loji masonice din Iasi.
"Sediul Eden Line este la Iasi. ... Studiile facute asupra turmalinei sunt in colaborare cu Catedra de Fizica a Universitatii Tehnice din Iasi.
Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Bucuresti.
Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: Bucuresti, Cluj si Iasi fiecare, in medie, cu cate 10 copii hemodalizati, la care se adauga o medie de 4-5 copii cu dializa peritoneala. ... Avem patru centre la Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara si doar 10-11 nefrologi pediatri.
Aeroportul de la Iasi aduce business, dar nu e suficient.
O tanara din Iasi a trecut prin clipe cumplite. ... Fata, din localitatea ieseana Ruginoasa, a plecat de acasa cu intentia de a ajunge la Iasi.
O tanara din Iasi a trecut prin clipe cumplite. ... Fata, din localitatea ieseana Ruginoasa, a plecat de acasa cu intentia de a ajunge la Iasi.
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. ... Polițistii din intreg judetul sunt in alerta pentru prinderea agresorului, relateaza Ziarul de Iasi. Nenorocirea a avut loc intr-un cartier din Iasi.
Popa din Iasi, a publicat pe pagina sa de Facebook un text intitulat: ... Nici cu Andrei Postolache, candidat USR la Iasi, nu ne este rusine. Dupa ce a refuzat sa jure pe Biblie, prin luarile de cuvant in Consiliul Local Iasi a devenit ridicol.
google-analytics.com