Cautare

5901 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 iasi" (3.37 secunde)
Organizatia PSD Iasi si-a ales in cursul zilei de sambata un nou presedinte, in persoana lui Gheorghe Nichita, nimeni altul decat primarul Iasiului. ... Alegerile au venit ca urmare a retragerii lui Ion Solcanu din functia de presedinte al PSD Iasi, motivele lui fiind de natura personala.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
In perioada 17-22 decembrie 1989, respectiv pana la fuga lui Nicolae Ceausescu din Comitetul Central al Partidului Comunist Roman (la al carui ultim congres, al XIV-lea, ati participat cu aplomb, ca delegat de Iasi), au fost scoase tancuri doar la Timisoara si la Bucuresti, dar nici acolo nu au tras pana la plecarea dictatorului.
Ioan“ din Iasi cu intentia declarata de a-si mari bustul pentru obtinerea unei slujbe mai bune în Italia.Conform dr.
Stadiul proiectului Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi Avand in vedere aprobarea investitiei avand ca obiect " Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi" " in cadrul Programului National de Reabilitare si modernizare - 10.000 km drumuri de interes judetean si de interes local va rog sa imi comunicati stadiul de derulare al acestui obiectiv de investitii si data preconizata pentru finalizarea acestora.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi.
Statescu si Petre Gradisteanu merg la Viena, unde Gradisteanu isi cere personal scuze pentru organizarea sarbatorii de la Iasi, unde fusese dezvelita statuia lui Stefan cel Mare si fusese citita poezia manifest a lui Eminescu, Doina.
de la politica la sport, amintiri din dulcele Iasi..., marinarie si nemultumirile nepoatei legate de body-guarzii care o insotesc. ... Steaua insa ramane acea poveste din clasa I (pentru Traian Basescu) si varsta de 5 ani pentru Mircea Basescu, atunci cand familia s-a mutat la Iasi.
Un bebelus din Iasi a murit in timpul slujbei de botez. ... Au inceput manevrele de resuscitare care au continuat la spitalul Sfanta Maria din Iasi, dar, din nefericire totul a fost in zadar.
Pedistul Vasile Coca a fost nevoit sa-l duca pe tatal sau la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.
Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila. "Joia trecuta am fost la Iasi si am analizat cu specialistii de acolo zona metropolitana Iasi.
S-a gresit si cu Vasile Dancu la Cluj, si cu Oprescu la Bucuresti inainte de alegerile locale si cu Solcanu la Iasi, ba chiar si cu Ion Iliescu.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a declarat, vineri, la Iasi, ca alegerile parlamentare se vor desfasura cel mai probabil in data de 30 noiembrie.
Social-democratii au depus duminica o reclamatie la DNA impotriva ministrului Cristian Adomnitei, in legatura cu felul in care acesta a distribuit microbuzele scolare in judetul Iasi.
Prezenta la Iasi la Teiul lui Eminescu din Parcul Copou, Elena Basescu, candidatul independent la Parlamentul European nu a stiut sa spuna care este data de nastere a poetulu national Mihai Eminescu. Elena Basescu a fost duminica la Iasi in campanie electorala pentru Parlamentul European.
Acesta a adaugat ca suspiciunile aparute in presa ca ar fi luat mita in calitate de comisar al Garzii Financiare din Iasi nu il vor afecta in activitatea pe care o va desfasura la Prefectura. ... Oficialul a absolvit Facultatea de Finante si Contabilitate a Universitatii "Petre Andrei" din Iasi.
Traian Basescu a declarat luni in fata participantilor la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii Principatelor ca modernizarea statului nu este o himera, o lozinca sau dorinta cuiva, ci o necesitate pentru viitorul tarii, el fiind huiduit si fluierat de oameni.
Huiduielile de la Iasi au facut o fisura in siguranta cu care isi manifesta puterea.
Senatoarea Mihaela Popa a sustinut astazi, 7 februarie 2011, o conferinta de presa in care a prezentat proiectele de lege si finantarile obtinute pentru Iasi in 2010 (Filarmonica, soseaua de centura, Teatrul National, Aeroportul International Iasi, Mitropolia, unitati de invatamant, spitalul de Oncologie, etc) precum si masurile de relansare a economiei implementate de Guvern si sustinute de parlamentarii PDL.
google-analytics.com