Cautare

9144 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati constanta" (6.27 secunde)
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) a anuntat, marti, ca pana in prezent si-au anuntat participarea la Bursa generala a locurilor de munca din 24 aprilie 33 de firme, care ofera 586 de posturi, cele mai multe fiind pentru muncitori calificati.
In opinia acestuia singura problema ar fi ca o parte dintre muncitorii calificati a plecat sa lucreze in alte tari europene, pe salarii mai mari, Capitala confruntindu-se cu o lipsa reala a fortei de munca.
In ceea ce priveste personalul calificat din domeniu, Rasnita a dat ca exemplu faptul ca tara noastra se confrunta cu o lipsa de 25.000 de bucatari calificati la nivel national.
Conform noului act aditional la contractul colectiv de munca la nivel de ramura, salariatii calificati din Transporturi trebuie sa aiba un salariu minim de 868 de lei.
Mai mult decat atat, continua criza de muncitori calificati in domeniul confectiilor si in constructii. La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu tragea un semnal de alarma cu privire la faptul ca Romania se confrunta cu o criza de muncitori calificati.
Distributia pe grupe de ocupatii releva ca agricultorii si lucratorii calificati in agricultura, silvicultura si pescuit reprezentau 25,4% din totalul populatiei ocupate, urmati de mestesugarii si lucratori calificati in meserii de tip artizanal (16,6%).
„Majoritatea locurilor oferite sunt pentru calificati, iar romii, în general, nu prea sunt calificati“, a explicat Ion Balteanu, presedintele Organizatiei Romilor Caramizari.
Cu toate acestea Santierul Naval Damen nu are probleme cauzate de lipsa de personal deoarece au fost angajati oameni care, desi nu erau calificati, au urmat cursuri de specializare in cadrul societatii.
Desi numarul lor, la nivel judetean, este destul de mare, putini îsi gasesc un loc de munca, deoarece nu sunt calificati în meseriile cerute de angajatori. ... Însa, aici, putini au sorti de izbânda, daca nu sunt calificati.
Desi numarul lor, la nivel judetean, este destul de mare, putini îsi gasesc un loc de munca, deoarece nu sunt calificati în meseriile cerute de angajatori. ... Însa, aici, putini au sorti de izbânda, daca nu sunt calificati.
Anume, sa scriu despre prostia postului (teoretic, anti-Basescu) de a-l trece in culise (practic, pe unul din cei mai calificati adversari ai regimului Basescu). Faptul ca nu se urmareste demolarea regimului antinational e demonstrat si de preferinta pentru unii portocalii mascati, in detrimentul unor jurnalisti calificati.
Daca, cei de la guvernare (oameni fara pregatire de specialitate) se incapataneaza sa sustina in continuare un asemenea proiect aberant, propun Parlamentului sa solicite o dezbatere, cu participarea unor oameni calificati, pentru a se lamuri pe fond toate aceste probleme si a evita risipirea resurselor modeste ale tarii in asemenea lucrari fara perspectiva.
Scaderea preturilor pe piata imobiliara a continuat si in trimestrul al doilea, 2009, fata de trimestrul intai al aceluiasi an, in aceeasi situatie regasindu-se si judetul Constanta. ... 000 de euro) fata de primul trimestru din 2009 (pret mediu 93.
Pana in anul 2009, normativele Uniunii Europene impun tarii noastre sa atinga procentajului de 8% din consumul national de energie provenit din surse energetice neconventionale - asa numitele energii curate sau ecologice. Pe de alta parte, in anul 2007, judetul Constanta va furniza Sistemului Energetic National cca.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
google-analytics.com