Cautare

1585 de rezultate pentru "rezilieri contract" (3.05 secunde)
Pentru ca, in cazul anuntatelor rezilieri de contrate, se pune problema costului de oportunitate. ... Sper totusi ca aceste amenintari si rezilieri de contracte sa nu fie doar praf in ochii electoratului si un foarte bun pretext pentru a relua anumite licitatii pe anumite tronsoane de drumuri.
Aceasta varianta a proiectului de lege introduce si notiunea de munca prin agent de munca temporara, care se refera la munca prestata de un salariat temporar care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara si care este pus la dispozitia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma.
Pe finalul madatului de parlamentar al lui Pascu, Iridex a semnat un contract cu Senatul Romaniei.
Persoanele care lucreaza in baza unui contract individual de munca cu timp partial sint favorizate comparativ cu cele care muncesc cu norma intreaga, in urma modificarii Codului Muncii.
Tinerii au facut imprumutul de 48.000 de euro pe o perioada de 30 de ani, iar in contract mai este trecuta a treia persoana ca si coplatitor, respectiv mama unuia dintre ei.
de la vestigii istorice la studii de fezabilitate prost realizate, neintelegeri cu constructorii si rezilieri si lipsa finantarii. ... In plus, vestigiile si schimbarea traseelor au dus la cresterea preturilor initiale stabilite prin contract, iar constructorii au cerut mai multi bani.
Legea 441/2006, actul normativ care modifica legea societatilor comerciale, stipuleaza ca administratorii si directorii (potrivit Legii 31/1990) nu pot incheia cu societatea un contract de munca pentru indeplinirea mandatului, ci un contract de administrare/management.
Cum Dumnezeu arata acest contract? ... Purtatorul de cuvant al institutiei prezidentiale a afirmat ieri ca nici acum, nici altadata, deci niciodata, nu s-a intamplat ca institutia prezidentiala sau Traian Basescu personal sa incheie un contract de consultanta electorala cu compania americana.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, a precizat ca acel contract pregatit de Apa-Canal, care circula de mai multe saptamini prin municipiu nu are nici o baza legala Un contract de furnizare de servicii ce poarta antetul societatii locale Apa-Canal a devenit subiect de disputa intre PSD si conducerea acestei societati.
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
Alina Mungiu Pippidi a spus ca peste 60 de ONG-uri colaboreaza pentru stabilirea unui cod, a unui contract pe care sa-l propuna tuturor partidelor, in care sa fie trecute masuri punctuale pe care politicienii se angajeaza sa le respecte, ca de exemplu sa nu se mai modifice legislatia electorala fara existenta unui consens.
De la privatizarea cu succes din 2006, societatea producatoare de armament nu a incheiat nici un contract cu MApN si i s-a cerut falimentul.
In schimb MTC-ul participa la asociatie cu bunurile sale mobile si imobile si se obliga prin contract la mediatizarea gratuita la nivel national a activitatii asociatilor, ridicarea standardelor tehnice competitive a emisiei si a productiei de televiziune proprii in interesul asociatilor, realizari de investitii in domeniul televiziunii, inclusiv emisii prin satelit, lanturi de radio-relee si similare, precum si infiintarea unui minitrust media zonal cu sediul in Constanta.
Procedura a mers mai departe, juristii primariei si cei ai Salubritatii au pus la punct si un contract de delegare a gestiunii prin care municipalitatea imputernicea propriul SRL sa se ocupe de curatenie, ecarisaj si alte activitati pe o perioada de 49 de ani, de asemenea votat cu voiosie de consilierii locali PDL.
Astfel, pe 15 noiembrie 2007, STELBO TRANS a obtinut, prin licitatie, un contract in valoare de 100.000 de lei, fara TVA, pentru inchiriere de utilaje si echipamente de terasamente. Un contract de aceeasi valoare si tot pentru inchiriere de utilaje a obtinut si SC OLTENIA TRANSPORT.
TCIF SA, societatea care a vândut terenul fratilor Mihailescu, îi acuza ca nu si-au platit ratele din contract, în timp ce acestia spun ca au fost trasi în piept.
Introducerea obligativitatii încheierii unui contract de închiriere pe minimum un an genereaza controverse în rândul craiovenilor.
"În orice contract trebuie sa apara salariul initial si alte suplimente salariale, programul orelor de munca si concediile, sa fie stabilite relatiile de munca, precum si acordul celor doua parti de a se supune autoritatilor în caz de conflict", noteaza www.ele.ro.
"În orice contract trebuie sa apara salariul initial si alte suplimente salariale, programul orelor de munca si concediile, sa fie stabilite relatiile de munca, precum si acordul celor doua parti de a se supune autoritatilor în caz de conflict", noteaza www.ele.ro.
Majorarile salariale de care ar urma sa beneficieze siderurgistii incepand cu anul viitor urmeaza sa reprezinte principalul punct si cel mai fierbinte al negocierii noului Contract Colectiv de Munca (CCM) de la Combinat, care ar trebui sa inceapa la 1 octombrie.
google-analytics.com