Cautare

1600 de rezultate pentru "reziliere contract" (3.07 secunde)
"80-90% din clientii care au returnat bunurile catre firmele de leasing sunt actionati in judecata pentru recuperarea pierderilor suportate, ca urmare a neexecutarii obligatiilor asumate prin contract.
Prezent la Targu Jiu, ministrul Radu Berceanu a spus ca a demarat deja procedura de reziliere a contractului si in cel mult doua luni va fi pusa in aplicare: ... Societatea are deja documentele de reziliere pornite si probabil ca, in cel mult doua luni, va fi reziliat contractul.
Aceasta varianta a proiectului de lege introduce si notiunea de munca prin agent de munca temporara, care se refera la munca prestata de un salariat temporar care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara si care este pus la dispozitia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma.
"Repet, daca am sa constat ca un contract s-a facut fara mandat, ca s-a facut cu incalcarea legislatiei in vigoare, pot interveni si o fac cu toata severitatea. ... Publicarea contractelor ar putea genera "procese interminabile", intrucat nu exista clauze de reziliere sau de declasificare, a continuat Vosganian.
Introducerea obligativitatii încheierii unui contract de închiriere pe minimum un an genereaza controverse în rândul craiovenilor.
In toate cazurile, agentia de turism are obligatia sa inmaneze turistului un exemplar din contract. Acesta poate fi prezentat si sub forma unui catalog, pliant sau inscris, daca turistul este informat despre aceasta si daca documentul contine informatiile necesare pentru a constitui un contract.
Pe finalul madatului de parlamentar al lui Pascu, Iridex a semnat un contract cu Senatul Romaniei.
Persoanele care lucreaza in baza unui contract individual de munca cu timp partial sint favorizate comparativ cu cele care muncesc cu norma intreaga, in urma modificarii Codului Muncii.
Tinerii au facut imprumutul de 48.000 de euro pe o perioada de 30 de ani, iar in contract mai este trecuta a treia persoana ca si coplatitor, respectiv mama unuia dintre ei.
Legea 441/2006, actul normativ care modifica legea societatilor comerciale, stipuleaza ca administratorii si directorii (potrivit Legii 31/1990) nu pot incheia cu societatea un contract de munca pentru indeplinirea mandatului, ci un contract de administrare/management.
Cum Dumnezeu arata acest contract? ... Purtatorul de cuvant al institutiei prezidentiale a afirmat ieri ca nici acum, nici altadata, deci niciodata, nu s-a intamplat ca institutia prezidentiala sau Traian Basescu personal sa incheie un contract de consultanta electorala cu compania americana.
Procedurile depind de clauzele contractuale specifice si de reglementarile generale ale bancii, daca nu exista prevederi exprese pentru astfel de situatii in contract. ... De asemenea, poate fi inchis creditul platind sumele trase, accesoriile si comisionul de reziliere", afirma Valentin Ionescu.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, a precizat ca acel contract pregatit de Apa-Canal, care circula de mai multe saptamini prin municipiu nu are nici o baza legala Un contract de furnizare de servicii ce poarta antetul societatii locale Apa-Canal a devenit subiect de disputa intre PSD si conducerea acestei societati.
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
Alina Mungiu Pippidi a spus ca peste 60 de ONG-uri colaboreaza pentru stabilirea unui cod, a unui contract pe care sa-l propuna tuturor partidelor, in care sa fie trecute masuri punctuale pe care politicienii se angajeaza sa le respecte, ca de exemplu sa nu se mai modifice legislatia electorala fara existenta unui consens.
De la privatizarea cu succes din 2006, societatea producatoare de armament nu a incheiat nici un contract cu MApN si i s-a cerut falimentul.
Municipalitatea Baniei se teme ca nu va avea sorti de izbanda in procesul de reziliere a contractului cu SC Cronos Impex, dupa ce expertizele tehnica si contabila dispuse de Tribunalul Deva au apreciat ca nu exista motive pentru anularea parteneriatului.
ba ca abia a fost semnat noul contract si ca pentru reziliere trebuie platita alta taxa, ba ca nu poate fi obligat un consilier sa plateasca pentru un contract pe care nu el l-a semnat, ba ca una, ba ca alta...
sa presteze serviciul de salubrizare la toti utilizatorii cu care au incheiat contract de prestare a acestui serviciu, sa incarce intreaga cantitate de deseuri menajere si sa lase in stare de curatenie spatiul destinat depozitarii; ... sa i se presteze serviciile publice de salubrizare la nivelurile stabilite in contract;
Astfel, in judetul Bihor, la SC LEASING ROM IFN SA Oradea, in contractul incheiat cu consumatorii nu sunt specificate conditiile de modificare si reziliere a contractului, precum si dreptul consumatorilor de a renunta la serviciu, fara costuri suplimentare, in cazul modificarii unilaterale a contractului de catre operatorul economic fara notificare si cu acordul consumatorului.
google-analytics.com