Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (2.74 secunde)
Moneda europeana s-a depreciat ieri in raport cu leul, ajungand la 3,3801 lei, cea mai scazuta cotatie din ultimii patru ani.
Consumatorii care nu au incheiat contract cu compania pentru noul sistem de citire-facturare vor primi prin posta documentele necesare, pe care le vor depune semnate la ghisee.
Asa se face ca numarul creditelor acordate a crescut cu pana la 30% pentru fiecare dintre cele doua banci in decembrie, fata de aceeasi perioada a anului trecut. ... Spre exemplu, bancile au venit in intampinarea nevoii de a cheltui a clientilor cu dobanzi mai avantajoase decat in restul anului.
Astfel, "clientii vor beneficia de rate mai mici, pentru ca in loc sa fie esalonate pe patru-cinci ani, acum sunt esalonate pe sapte ani", ne-a declarat un reprezentant al companiei Motoractive.
Legislatia care reglementeaza taxa anuala pentru mijloacele de transport achizitionate in leasing financiar pune in incurcatura clientii firmelor de profil.
Ambalajele din plastic de unica folosinta gen folii, pungi, saci, sacose, saci de gunoi menajer, din polietilena de inalta sau joasa densitate au o cautare tot mai mare pe piata romaneasca, fiind folosite in majoritatea domeniilor de activitate, cu precadere in comert.
Cu toate ca a intrat in vigoare de aproape o luna, Ordinul nr. ... Acesta a introdus, incepand cu 29 ianuarie, o serie de reglementari cu privire la modul de intocmire a documentatiilor cadastrale. ... Clientii sunt interesati sa faca masuratori cadastrale la apartamente.
Vanzarile de racoritoare vor creste in aceasta vara cu peste 30% in marile magazine comerciale, in special din cauza caniculei, dar si a diversificarii sortimentelor de bauturi de pe piata. Vanzari mai mari, cu 140% mai multe fata de vara anului trecut, sunt asteptate la inghetata.
Asa cum pentru oamenii de rând cardurile de debit au devenit o necesitate, la clientii de top ai bancilor se poarta cardurile Gold.Daca acum câtiva ani numarul posesorilor de carduri era relativ mic, în prezent acestea au devenit o necesitate, mai ales ca majoritatea angajatorilor distribuie salariile pe card.
Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) detinatori de carduri emise de banca vor putea achita facturile Distrigaz Sud direct la bancomat, a anuntat miercuri institutia de credit.
Întreprinzatorii care vin cu o astfel de idee au sanse mari de reusita.Un exemplu în acest sens este Luna Media, o afacere care, desi este de putin timp pe piata craioveana, are toate sansele sa devina un succes.
Întreprinzatorii care vin cu o astfel de idee au sanse mari de reusita.Un exemplu în acest sens este Luna Media, o afacere care, desi este de putin timp pe piata craioveana, are toate sansele sa devina un succes.
„Clientii fideli ai bancii au un avantaj si mai mare, pentru ca beneficiaza de o dobânda de 5,3%“, noteaza site-ul mai sus-mentionat. Si CEC ofera, în preajma Sarbatorilor de iarna, credite cu dobânzi promotionale.
Autoritatea Nationala a Datelor cu Caracter Personal a adopat decizia de a obliga institutiile bancare care activeaza in Romania sa notifice clientii care mai au datorii la respectivele banci, inainte de le inscrie numele pe "lista neagra" a Biroului de Credit.
Prima varianta de creditare are avans zero si o dobanda cu 0,4% mai mare decat dobanda standard practicata in mod curent de banca la imprumuturi de acest gen.Clientii trebuie sa fie rezidenti in Romania si sa aiba un istoric de plata bun.
Majoritatii clientilor care doresc un credit, în momentul în care merg la banca, consilierii de credit le fac o simulare financiara prin care îi informeaza cu privire la suma maxima pe care o pot primi.
Din ce în ce mai multi clienti ai bancilor obtin credite nu direct de la ghiseu, ci prin intermediari care se ocupa numai cu brokeraj bancar.
Bancpost a blocat, in urma cu cateva zile, o parte dintre cardurile proprii de frica unor tranzactii suspecte.
Corelarea platilor cu etapele constructiei le asigura dezvoltatorilor constanta veniturilor si reduce riscul de a nu putea finanta proiectele. ... Atunci cand de-abia intrasera pe piata romaneasca, dezvoltatorii isi concentrau atentia asupra populatiei cu venituri mari.
Cu toate acestea, craiovenii s-au dovedit cumpatati în contractarea de credite. Pentru a se asigura ca mentine cheltuielile la un nivel normal, protejând în acelasi timp consumatorii de credite prin reducerea riscului de supraîndatorare, la sfârsitul lunii trecute, Banca Nationala a României (BNR) a aprobat un nou regulament privind limitarea riscului la împrumuturile acordate populatiei.
google-analytics.com